HunnMonster kérdése:
Ez a chupachabra, egy külön faj, mert sok videót láttam-e lényről, és mindenhol ugyan úgy néz ki?!?!
Figyelt kérdés
Találtam egy videót, ahol a kutyák megölik tessék: http://www.youtube.com/watch?v=qTU1m2rQsKY&feature=related
Vélemény?
2011. szept. 17. 14:36
11/15 anonim válasza:
A chupakabra egy Reptilián, megmondta a Aunaki kisfiu is
12/15 Solarian válasza:
Elvileg(ha létezne) külön fej lenne. De nincs csupakabra, se szellemek, de még mikulás se.
13/15 anonim válasza:
Chupachabra nem létezik az állatok gazdái megmérgezték az állatokat és elhitették mindenkivel, hogy ez a kecseszívó vagy kecsefejű a chupachabra.
14/15 anonim válasza:
Szerintemk ez valami angol agár szerű kutya.Én nem így képzeltem el,én úgy képzeltem el,hogy zöld.ronda feje van,2 lábon jár oszze gornyedet,ronda vigyorgó,gonoszan vigyorgó feje van és szárna...
15/15 x) válasza:
Egyébként utána néztem, a chupachabra azt jelenti kecskeszívó. A parasztok nem tudták eleinte hogy mi mészárolja le az állataikat, denevér módjára kiszívva az utolsó csepp vérüket is. Ezért lett a neve chupachabra. Utána már mindenki rámagyarázta mindenre hogy ő bizony lelőtte a chupachabrát. Ha létezik is, akkor Új-Mexikóban és csak egy van belőle, vagy pár darab. Nem valószínű hogy a világ minden területén élnének. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!