Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a chupachabra, egy külön...

HunnMonster kérdése:

Ez a chupachabra, egy külön faj, mert sok videót láttam-e lényről, és mindenhol ugyan úgy néz ki?!?!

Figyelt kérdés

Találtam egy videót, ahol a kutyák megölik tessék: http://www.youtube.com/watch?v=qTU1m2rQsKY&feature=related

Vélemény?

2011. szept. 17. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A chupakabra egy Reptilián, megmondta a Aunaki kisfiu is
2011. szept. 17. 19:43
 12/15 Solarian ***** válasza:
Elvileg(ha létezne) külön fej lenne. De nincs csupakabra, se szellemek, de még mikulás se.
2011. szept. 18. 00:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Chupachabra nem létezik az állatok gazdái megmérgezték az állatokat és elhitették mindenkivel, hogy ez a kecseszívó vagy kecsefejű a chupachabra.
2011. szept. 18. 11:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintemk ez valami angol agár szerű kutya.Én nem így képzeltem el,én úgy képzeltem el,hogy zöld.ronda feje van,2 lábon jár oszze gornyedet,ronda vigyorgó,gonoszan vigyorgó feje van és szárna...
2011. szept. 18. 12:04
 15/15 x) ***** válasza:
Egyébként utána néztem, a chupachabra azt jelenti kecskeszívó. A parasztok nem tudták eleinte hogy mi mészárolja le az állataikat, denevér módjára kiszívva az utolsó csepp vérüket is. Ezért lett a neve chupachabra. Utána már mindenki rámagyarázta mindenre hogy ő bizony lelőtte a chupachabrát. Ha létezik is, akkor Új-Mexikóban és csak egy van belőle, vagy pár darab. Nem valószínű hogy a világ minden területén élnének. :)
2011. szept. 18. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!