Mi az aszcendensem? Valaki segítene? Mindenhol más jön ki:S
1995.03.03.,
08:00-kor születtem Miskolcon.
Pontosan azért áltudomány az asztrológia,mert sok olyan adatot kér,amit nem lehet pontosan megadni. Senki nem tudja percre,vagy másodpercre pontosan a születési idejét. Még akkor,sem,ha a kórházban percre pontosan rögzítik. A szülőszoba személyzetének nem az a legfontosabb dolga,hogy szüléskor az órát nézze,és azonnal feljegyezze a percet is. A többi adattal pedig ugyan ez a helyzet.
Csupán pénzkeresés az egész "jóslás".
Születési jegyed: halak
Ascendensed: Bika
Asztrológus életesemények alapján be tudja állítani a pontos születési időt.
olvas el néhány jellemzést,főleg a külsőről.ha jól tudom,a kos aszcendenssel rendelkező embereknek fiatalkorában problémái vannak a pattanásokkal.
amúgy leírom még ,hogy a személyiségbe 3 hatás érvényesül igazán. 1.a napjegy(nálad akkor ez a Halak) 2.az aszcendens 3.a holdjegy
szóval az a három csillagjegy adja a személyiséged :)
az első válaszoló féle,szkeptikus emberek ,ha annyira nagyon nem hisznek ebbe akkor mi a fenét mennek rá egyáltalán a kérdésre?azt kérdezte volna,hogy igaz-e vagy nem,akkor jól van írjad,hogy a saját véleményed szerint hülyeség,de itt ennek semmi haszna nincs.ha valaki feltesz egy hasonló kérdést az eleve hisz benne,nem kell a rosszról meggyőzni.csak azért írom ,mert rohadtul idegesítő.nincs jobb dolgod?"háá gondolkodjunk,mit is csináljak vasárnap délután,mit is ,mit is...áhh megvan!felmegyek gyakorikerdesek.hu-ra és az asztrológiás kérdéseknél írok tök értelmetlen,senkit nem érdeklő választ arról,hogy én aztán ebbe nem hiszek.micsoda jó program".gratulálok!
egy kos -skorpió aszcendessel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!