Kinél jelent már meg egy gonosz szellem és mi történt? csak igaz válaszokat írjatok!!
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 13:52
11/13 anonim válasza:
szellemek léteznek..
nem találkoztam még szellemekkel..de tárgyak elmozdulásával igen :/ :')
12/13 anonim válasza:
én egyetlenegyszer találkoztam "szellemmel" de ez nem egy rossz találkozás volt kb 5 vagy 6 éves voltam, és egy sugárzó ember állt nem messze az ágyamtól éjszaka.Lehet hogy álmodtam,de azt hittem angyal vagy mi. De reggel mikor anyukámnak szóltam, és körbeírtam hogy nézett ki, mutatott egy képet és megkérdezte nem így nézett ki? De pont olyan volt (a képet azelőtt soha sem láttam) kiderült az a születésem előtt elhunyt nagyapám volt.Nem tudom mi volt mindenki döntse el magának
13/13 anonim válasza:
Utolsó!
Szinte majdnem ugyanaz történt velem is. Csak én azt álmodtam, hogy ott van velem egy őszes hajú, öreg ember és beszéltem vele. Másnap mondtam anyumnak, hogy mit álmodtam és ő is elővett egy képet, ami hihetetlen módon egyezett az álmomban lévő emberrel. Kiderűlt, hogy a dédipapám volt az, akit sosem láttam, mivel az is a születésem előtt halt meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!