Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Aranyoskáim, mondjátok már,...

Aranyoskáim, mondjátok már, mi ez az újfajta "űrlakók jönnek a Földre elpusztítni vagy segíteni mánia"?

Figyelt kérdés
Fiatalkáim gondolok itt a reptoidokra, plejákokra, krixkrakszokra. Honnan szeditek. Tele van vele ez a nyavalyás gép. Honnan a rossznyüstből gondoljátok hogy ez történik vagy fog történni?
2011. szept. 9. 07:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Még 1 unatkozó kisiskolás.
2011. szept. 9. 16:38
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Ezt az egész reptoidos dolgot olyanok terjesztették el, akik szándékosan görbe tükröt akartak állítani az idióta "mindenféle ufós baromságnak egyből bedőlök" emberek felé. Aztán sokan átvették, poénkodtak vele, viszont abban is biztos vagyok, hogy néhányan elhitték.
2011. szept. 9. 16:54
 13/21 x) ***** válasza:
84%

Egyébként egyáltalán nem korhoz kötött hogy ki hisz ezeknek az embereknek nem tudom miből gondolod -.- szerinted melyik korosztálytól származik a legtöbb UFO jelenségről szóló beszámoló? mert hogy nem a tizenévesektől az is biztos. :) (persze ezeknek az embereknek jó ha 1%-a látott tényleg földönkívüli objektumot)

Szóval nem kortól függ, hanem attól hogy mennyire hiszékeny valaki, vagy mennyire fogékony az ilyen dolgokra. De a legtöbb UFO rajongó felnőtt és nem "fiatalka" szóval nem kellene leszólni senkit :)

2011. szept. 9. 18:31
 14/21 anonim ***** válasza:
GYÉMÁNTOM, majd megtudod 2012 végén, és DRÁGA SZÍVEM, ha nem tetszik az ezotéria topik, nem kell olvasni.
2011. szept. 10. 12:20
 15/21 anonim ***** válasza:
:)
2011. szept. 10. 14:57
 16/21 A kérdező kommentje:

Tetszik a téma mondom a gyémántoskának, de nemtudom honnan szeditek ezt a reptoid őrületet. Meg krixkrax..és fiastyúk. Hiszek én ebben hogy vannak ufók. Meg az ezotériában is. De ez a reptoid-krixkraksz-pleják őrület ez megy a fiataloknál...meg a 2012. Hogy majd jönnek segíteni is meg rombolni is. Jajj..majd látványosan, hát persze....mindenki vár valami csodát. Hol csodát, hol katasztrófákat,vagy mindkettőt látványos dolgokat. Pedig ez csak a maya naptár vége. Új korszak, ennyi.

Épp ezért tettem fel a kérdést, hogy honnan szedtétek????????????????????????????????

Nem a hitemet megvitatni. De értelmes választ alig kaptam.

2011. szept. 16. 14:40
 17/21 anonim ***** válasza:
De kaptál, csak nem vetted észre. mindenki szórakozik ezzel a témával. ennyi. És te vagy a sok közül, aki azt hiszi, hogy mi mindent elhiszünk.
2011. szept. 16. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy szavad sem lehet, ha ezohívő vagy. Nehogy már te oktasd ki őket, hogy hülyeségekben hisznek. :D
2011. szept. 16. 17:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem kioktatom én. Csak kérdezem, hogy honnan jött, hogy terjedt ez így ennyire el...
2011. szept. 21. 05:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Azt lehet fölényeskedő stílus nélkül is. Most már ne mentegetőzz...
2011. szept. 21. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!