Aranyoskáim, mondjátok már, mi ez az újfajta "űrlakók jönnek a Földre elpusztítni vagy segíteni mánia"?
Egyébként egyáltalán nem korhoz kötött hogy ki hisz ezeknek az embereknek nem tudom miből gondolod -.- szerinted melyik korosztálytól származik a legtöbb UFO jelenségről szóló beszámoló? mert hogy nem a tizenévesektől az is biztos. :) (persze ezeknek az embereknek jó ha 1%-a látott tényleg földönkívüli objektumot)
Szóval nem kortól függ, hanem attól hogy mennyire hiszékeny valaki, vagy mennyire fogékony az ilyen dolgokra. De a legtöbb UFO rajongó felnőtt és nem "fiatalka" szóval nem kellene leszólni senkit :)
Tetszik a téma mondom a gyémántoskának, de nemtudom honnan szeditek ezt a reptoid őrületet. Meg krixkrax..és fiastyúk. Hiszek én ebben hogy vannak ufók. Meg az ezotériában is. De ez a reptoid-krixkraksz-pleják őrület ez megy a fiataloknál...meg a 2012. Hogy majd jönnek segíteni is meg rombolni is. Jajj..majd látványosan, hát persze....mindenki vár valami csodát. Hol csodát, hol katasztrófákat,vagy mindkettőt látványos dolgokat. Pedig ez csak a maya naptár vége. Új korszak, ennyi.
Épp ezért tettem fel a kérdést, hogy honnan szedtétek????????????????????????????????
Nem a hitemet megvitatni. De értelmes választ alig kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!