Mit gondoltok az Entekről?
Akármilyen hihetetlennek tűnik, igazat mondok, tényleg láttam egy Entet. (kivéve a helyet) Szóval tegnap előtt a Gyomaendrődi ártérben a gát felől van erdős rész mocsaras területtel (ez komoly, nézzetek utána neten). Ott sétálok, elkerülve a mocsaras részt. Dél körül volt, ..... meleg, ezért lehuppantam egy fa tövébe. A fa kérge eléggé mohás volt, korhadt, de valahogy mégis úgy nézett ki, mintha egy jól gondozott fa lenne. Ahogy ott ülök, hallom, hogy jön nővérem és engem hív (megjegyzem nem vagyunk épp jóban már hetek óta. Tudtam, hogy közeledik (lépteiből), így felmásztam a fára. Miután felmásztam, enyhe reccsenést hallottam. Arra gondoltam, hogy én voltam, ezért összezártam a lábam. Azonban majdnem megcsúsztam, de azért elkaptam a fa törzsének felsőbb részét (kicsit odacsapva), és ekkor megpillantottam két mohazöld szemet, középen meg halványzöld volt. ezt mondtam meglepődve: mi a?
Ekkor újabb reccsenések és éreztem, hogy kezébe vesz az Ent, majd elsétál velem, úgy húsz méternyire, beljebb, az erdő közepe felé. Közben beszélgettünk, és kiderült a neve is. De megígértem neki, hogy nem mondom el senkinek. Külsőre nem volt olyan "kövér", de erős, vastag törzse volt. Feje felett meg a levelek félkörívesen voltak, mint egy kis tál, de a háta kissé görnyedt volt, lenyúlt oda is. Ilyesforma a lombja: CI>
Miközben beszélgettünk kiderlt az is, hogy békés, barátságos Ent, de már hosszú évszázadok óta magányosan él egyedül az ártér erdejében.
(ennyi elég lesz "1.résznek") Ha kapok normális válaszokat, elmondom, hogy barátkoztunk össze, és hogy jöttem el onnan.
"Ha kapok normális válaszokat"...
Erre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!