Nda.cicush kérdése:
Hisztek a természetfeletti lényekben? (vérfarkasok, vámpírok, szellemek. )
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 18:37
11/36 anonim válasza:
12/36 anonim válasza:
Szellemekbe(lélek) igen, többit nem tartom valósnak.
13/36 anonim válasza:
mind 3 létezik.csak nem mutogatják meg fedik fel magukat nagyon.szellemeket kivéve.
14/36 miravagyokcsá válasza:
előző.igennek szavazok:D
hiszekhát...
16/36 anonim válasza:
Házi pálesz eladó 60 % 1500/l ettől majd szellemekt láttok!
17/36 anonim válasza:
Szellemek: Tudom hogy léteznek.
Vámpírok: Nem olyan ahogy a filmekben látod , egy erőszakos , gonosz szellemfajta , meg vannak az energiavámpírok akik leszívják tudatosan a körülöttük lévő emberek energiáját , ezt akárki megtanulhatja , én magam is szívesen használom , nekem jobb lesz akit meg lecspolsz az le van ejtve , úgyse tudja hogy mi történt :)
Vérfarkasok: Igazából a vérfarkas a boszorkány aki alakot vált , de nem emberszerű farkas , hanem rendes , átlagos farkas lesz belőle és ez nem terjed a karmolás vagy harapás útján , ez hülyeség. Az alakváltást borzasztóan nehéz megtanulni , de nagyon hasznos dolog :)
Remélem segítettem.
18/36 anonim válasza:
Szia!Én valamilyen szinten mindben hiszek,mert úgy gondolom,akik "kitalálták" őket,nem a kisujjukból szopták ki,hogy na akkor vérfarkas...valami valóságalapja van ezeknek a dolgoknak,biztosan...de a szellemekben biztos vagyok,hogy léteznek!
20/36 anonim válasza:
Nem hiszek egyikben sem, sőt a túlvilági létben sem hiszek. Ennek ellenére nagyon érdekesnek és izgalmasnak találom ezeket a történeteket (itt főként a klasszikus példákra gondolok, nem Alkonyat stb.), könnyen el tudok ilyenekről fantáziálni, habár tudom hogy mind csak mese. Lenyűgöznek a horror sztorik, a sötétség világa meg az ilyen dolgok. Bámulatos mi mindenre képes az emberi képzelőerő :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!