Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek vérfarkasok?

Léteznek vérfarkasok?

Figyelt kérdés
láttam egy furcs mancs nyomot kutyaszerü de oriási
2011. aug. 31. 12:52
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Egyébként hallani olyanról, hogy valakit megharapott egy farkas, akinek valami ritka betegsége van és az emberre is kihat... valószínű, hogy innen ered ez a 'vérfarkas szó', vagyis hogy vad, és akkor mondjuk állatokat eszik, de nem, nem fog megenni téged ha meglát. MERT NEM LÉTEZIK.
2012. jún. 4. 21:17
 22/28 anonim ***** válasza:
nem igen hagynak nyomokat, eléggé óvatosak és ui.: a twilight-ot meg ne nézd mert beteg lesz az agyad és..... xD :D
2012. júl. 14. 22:54
 23/28 Mellár Laci válasza:
A viccet férre téve.Legyetek komolyak, mert ez tényleg nem vicc.Sajnos tényleg léteznek, számkivetetként.Előfordulhat, hogy valaki már látott vérfarkast, csak ő nem tudta, hogy az vérfarkas, hisz szinte ugyan ojan, mint egy nyilvános farkas, csak kicsit nagyobb.És bizony ha tényleg igaz, hogy tudatuknál vannak ojankor, akkor nagyon vigyázzatok, mert nem hiszem, hogy hagynak szemtanukat.Ők békében akarnak élni.Ez az én szemszögöm.
2012. aug. 28. 22:38
 24/28 Tayu válasza:
Én még nem találtam rá bizonyìtékot de hiszem hogy lehetséges. És a trollokat nem kéne kitiltani az oldalról mert szerintem nem az volt a kérdés hogy ki milyen veszélyes ha vér megy a kis kukijába!
2012. nov. 4. 20:16
 25/28 anonim válasza:
leteznek vampirok , verfarkasok csak azokat kutyaknak hivom mert nem meltok a nevukre! zombik nem leteznek ahogy koboldok sem manok sem mikulas sem !!!! meg meg varazslok leteznek de ne keverjetek osze a trukk el....
2012. dec. 29. 08:05
 26/28 nádas viktorja válasza:
Én is az vagyok és ne mondjátok azt hogy nem léteznek mert igenis léteznekés ép most ír nektek.és ne higyétek azt hogy meg eszünk titeket mert állatokat és rosz embereket eszünk csak a vad vérfa.rkasok esznek jó embereket
2014. júl. 8. 15:47
 27/28 anonim válasza:

Szerintem is lehet hogy léteznek.Én minden lényben hiszek.Egyépként mindenkiben van valami lény a testében megnézhetitek a : hvg.hu-n

Az én testembe például pont vérfarkas van.

2014. dec. 30. 13:50
 28/28 anonim válasza:
Szerintem igen de mindenki ebban hisz amiben akar!
2015. jún. 9. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!