Léteznek vérfarkasok?
Figyelt kérdés
láttam egy furcs mancs nyomot kutyaszerü de oriási2011. aug. 31. 12:52
11/28 anonim válasza:
Léteznek bizony! Én is vérfarkas vagyok. És nagyon veszélyes vagyok ám, ha vér megy a farkamba!
14/28 anonim válasza:
Nézd, a nagy nyomnak lehet több oka:
-mondjuk egy nagy kutya. A malamutok pl óriásiak, és óriási nyomot hagynak, de van pár hasonlóan méretes mancsú kutya.
-nedves volt a föld, olyankor jobban szétterül a nyom
-farkas is lehetett
15/28 nda.cicush válasza:
hol látad ???? szerintem nagyon is léteznek
17/28 nda.cicush válasza:
Hát én hiszem hogy léteznek bár nincs rá sok jel hogy még mindíg vannak lehet már kihaltak de ha találtok bármijen jelet hogy még vannak kérlek írjatok mer tök jó lenne kicsit nyomozgatni de ahoz kell valami amin el lehet indulni akinek van kedve az irjon privibe minnél többen vagyunk annál több ötlet lehet erről+addig se uncsizunk :D
18/28 anonim válasza:
Nem csak léteztek. Ezek az emberektől elkülönült lények voltak.
19/28 anonim válasza:
Az igaz hogy még nincs rá bizonyítok hogy látott e már valki igazi vérfarkast, de ez nem feltétlenül azt jelenti hogy nem léteznek...
Köztudott, hogy a farkasvírus harapás útján terjed, így hát a vérfarkasok minden tanút megharapnak, így azok is farkassá válnak, és így már valószínűtlen hogy fel akarnák fedni megukat!!!!!!!
20/28 anonim válasza:
persze hogy léteznek... a mesékben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!