Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Bloody Mary tényleg létezik?

FogyiiFagyii kérdése:

Bloody Mary tényleg létezik?

Figyelt kérdés
Mármint volt már olyan aki megidézte??? És ha igen mi történt?
2011. aug. 19. 14:14
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Nekem sem jelent meg sajna, meg a halálomat sem láttam meg a tükörben mikor éjfélkor gyertyával belenéztem :D
2011. aug. 19. 20:53
 12/22 A kérdező kommentje:
12/L am sorry a hülye kérdésért de mint látjátok nem vagyok valami "okos" vagy hogy mondják ezt xd nézzétek elnekem a hülyeségeimet kb. anyi eszem van mint rgy 5évesnek :D
2011. aug. 19. 21:47
 13/22 anonim ***** válasza:
Egy dologra még mindig jó lehetnél.
2011. aug. 19. 21:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Valahogy sejtettem, hogy 14 alatt vagy.:D Egyébként szimplán naiv vagy, ami egyenlőre nem akkora probléma, de idővel meg kéne tanulnod "leszoknod" róla.
2011. aug. 20. 12:18
 15/22 anonim válasza:
56%
Igen, Bloody Mary tényleg létezett. I. Mária, a protestánsokat üldöző angol királynőt Bloody Mary néven gúnyolták. A protestáns reformáció kezdete Angliában VIII. Henrik Király uralkodása alatt történt. Mary körülbelül 300 embert ítélt máglyára.
2011. aug. 21. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van, utcsó.:D De azért tegyük hozzá, hogy a tükörből nem fog kiugrani.
2011. aug. 21. 14:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Hülye. Nem bloody mary létezett, hanem Mária. Ilyen néven nem létezett senki, csak a HALÁLA UTÁN lett bloody mary...

Nem mindegy.

Amúgy nem létezik. De a koktél finom, de még ne igyál, túl fiatal vagy hozzá.

2011. szept. 3. 00:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Értékelem, hogy kiírtad a neved is. Illetve engedélyezted a kihelyezését. :)
2011. szept. 3. 00:31
 19/22 anonim válasza:
Mi megidéztük...Bah...Aki nem hisz nem hisz...Még beszéltem is vele! :) Am a bnőm furán viselkedett ennyi
2013. jún. 27. 13:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen létezik ha elhiszed....És csak úgy felhívom a figyelmedet,hogy ez szinte a 100-dik kérdés,hogy létezik-e,de mindegy,most leírom 100-szorra is szerintem nem létezik,mert amikor én megidéztem,nem történt semmi....De amúgy erről tudnál olvasni a neten is,beírod hogy:Bloody Mary története/legendája,ahogy jobban tetszik,és ki fog adni annyit,hogy kedvedre olvasgathatsz.....
2013. dec. 21. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!