Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell Vampirra vadaszni?

Hogyan kell Vampirra vadaszni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 23:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 8 óra meló után vedd le a zoknid és dobd rá. Hidd el, hatásosabb mint a hagyma.
2011. aug. 17. 08:23
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Az emók nem vámpírok!!!!!
2011. aug. 17. 08:49
 13/27 x) ***** válasza:
Igen az a helyzet, kedves kérdező, hogy vámpírtok nem léteznek. Legalábbis ma már nem. Nem tudom hogy a régi Transzilvániában volt-e alapja, de ma már nem élnek sem ott, sem máshol "igazi" vámpírok. Valószínűleg mindig is voltak különcök, akiknek az a tévhitük volt hogy emberi vért kell inniuk, a szektákban emberáldozatokat is mutattak be, majd megitták a vérüket és hasonló. Viszont az ember vérrel táplálkozóknak komoly betegségei lesznek. Előbb-utóbb belehalnak abba, hogy vért isznak. És nyilvánvalóan nem fedezi a szükséges kalóriamennyiséget sem, hacsak nem táplálkoznak rendesen (ami ugyebár bizonyítja, hogy nem vámpírok). Ma is vannak még ilyen emberek... kihegyeztetik a szemfogukat, a saját vérüket isszák általában, vagy hirdetik magukat és a vámpír fanatikusok mind oda mennek kiszívatni a vérüket :) modern értelemben vett "Edward" szerű vámpírok nincsenek.
2011. aug. 17. 10:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Bitefight! Szerintem regelj :D
2011. aug. 17. 11:49
 15/27 KMartin4 ***** válasza:

Keress rá a következő könyvre: "A Vámpírvadász kézikönyve"

kábé 5.000 Ft

2011. aug. 17. 11:55
 16/27 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Penge című filmet.
2011. aug. 17. 12:29
 17/27 anonim ***** válasza:

Ezüst fegyverekkel!

A lány és a farkasban láttam. Igaz, ott vérfarkas volt, de szerintem minden hasonló bestia utálja az ezüstöt.

2011. aug. 17. 16:19
 18/27 Jaewy ***** válasza:

Ha betöltötted a 16.évi élet korodat, akkor ellátogathatsz valamilyen tanfolyamokra [Nem konkrétan erről szóló, de hasonló]Erről inkább a Mágia,okkultizmus részlegben olvashatsz bőven, mellette nem árt beszerezni néhány könyvet. Nem tudom mit is szeretnél te komolyan, mert olyan önmagában nem létezik hogy Vámpír Vadászat, de egyéb ehhez hasonló dolgokat majd tapasztalhatsz egy-egy ilyen oktatáson.

Üdv. Jaewy

2011. aug. 17. 18:54
 19/27 A kérdező kommentje:

Boccs emberek kereszteny vagyok.

Es tovabba nem fogok lopni szenteltvizet:)

2011. aug. 17. 19:36
 20/27 Mr. Hide ***** válasza:
54%
A vámpírvadászat legegyszerűbb módja a következő: szerezz valahonnan egy egyenes, legalább 1m hosszú karót, aminek hegyezd ki az egyik végét tűhegyesre(lehetőleg tölgyfa legyen) ha kész vagy told le a nadrágot, majd alsón keresztül kezdd el feltolni a karót ameddig csak bírod.(minél fentebb van, annál biztosabb a siker) Ezután ki kell menned az utcára, lehetőleg nagy töbegbe, hogy a vámpírt előcsald. Ezután ha látod a vámpírt, kezdj el felé rohanni a karóval az ánuszodban. Közben ordíts felé idézeteket a koránból. Tuti tipp hidd el.
2011. aug. 19. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!