Ki miért hisz, illetve miért nem hisz a szellemekben, démonokban, stb?
Én személy szerint hiszek ezekben, mert - bár még eggyel sem találkoztam, kerültem kapcsolatba - ha elkezdünk gondolkodni, akkor rájövünk, hogy igenis létezhetnek. Mondjuk, a sátánban azért nem hiszek. :)
Ne ítéljetek el és ne szóljatok le ezért, mert meg tudom magyarázni, hogy miként létezhetnek!
És megjegyzem: Mint láthatjuk, tudok szépen, helyesen írni. B)
És légyszíves, rendes és normális válaszokat írjatok!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:10
Örülök, hogy szimpatikus vagyok neked. :)
én azért hiszek bennük:
- mert nagypapám halála után nem sokkal tv-t néztünk és én hártafordultam és megláttam a szellemét, de elment
- mert egyszer felébredetm 1 álom kellős közepén és jéghideg érzésem volt, pedig július volt és 25°C és nem kaptam levegőt
senkinek nem kötelező hinni bennük, én saját tapasztalatomból gondolom úgy, hogy vannak
na az első vagyok.
Hát olvass utána hogy a szél mi miatt van, és azután írj róla, mert nagyon nagy hülyeség amit írtál. Én nem azt mondom hogy nem léteznek, de az ilyen hülyeséget hogy a széllel összekapcsolod inkább hagyd ki.
Hány éves vagy amúgy? - csak mert az ilyen szellemes szekrény borogatás még kis kórban elmegy, de rengeteg sok hülyeséget összehordotok hé.
Hát igazából nektek azért nincs igazatok ebben mert ti nem láttátok még és mi sem láttuk, nekünk meg azért nincs mert attól még létezhet valami amiért nem lássuk.
A "szekrényborogatóst" csak példának hoztam fel. Amúgy, koromat csak azért nem említettem, mert akkor meg az jön, hogy még hülye vagyok ehhez.
És amúgy kortól függetlenül is lehet valaki okos. De tessék, 14 vagyok. És mielőtt jönne, hogy hülye vagyok ehhez. Mondanám, hogy nem vagyok, amiket figyelembe vettem ezen lények létezéséhez, annak megfeleltem.
Egyébként, a mozgás igenis az energiától függ. (És minden, amit tudunk észlelni, annak van köze az elektromágnesességhez.)
Talán tényleg nem teljesen igaz, amit írtam. De attól még igazunk lehet, és amúgy nektek is. Mert simán létezhet ugyanolyan lény, de arra is megvan az esély, hogy nem.
ui.: Ne vitázzunk, inkább beszéljük meg valahogy...
amiről te beszélsz ez az energia gerjesztette "szekrény borogatós"szelem a Poltergist esz agykontroll és hasonló gyakorlatokkal lehet irányítani pl.:a közelemben furán viselkednek az elektronikus tárgyak (nem vicc) és néha igen zavaró
de ez kórtól teljesen független és még mindig aszt mondom amit mindig
A bizonyíték hiánya, nem a hiány bizonyítéka!
Jól beszélsz Hakachi. :)
Egyébként tényleg: Miért is függ kortól, hogy milyen fura dolgok vannak egy szellem közelében? Kedves első.
Kérdező: attól, hogy az ember definiálta az energia különbüző jellemzőit (amiket nagyon helyesen leírtál) még nem fognak "élő" vagy "tudatos" energiák mászkálni. mondanám úgy, hogy az ismert világban eddig csak elfogadható termodinamikai alappontokkal is ellenkezne, ha valahol egy "szellem" szelet generálna, vagy hőmérséklet inhomogenitást.
ha légmozgás jönne létre a "semmitől" egy "szellemtől" egy zárt rendszerben, azt az energiát egy megfelelő géppel munkává lehetne alakítani (örökmozgó, energiát nyerni szigetelt rendszerben) ilyen nem létezik, elvi okból sem létezhet (mint írtam, a mi ISMERT világunkban, ahol a termodinamika főtételei érvényesek. máshol lehet hogy nem, de a máshol az nagyon messze lehet..)
akinek meg lenyomták a kilincsét, vagy hasonló dolog megtörtént vele, az esetleg
-szokjon le a tudatmódosító szerekről
-élesítse az érzékeit, tanuljon harcművészetet
ne bízz annyira a családodban, hogy "biztos nem hazudott --9 éve, nem akarna ilyen történetekkel ijesztgetni" mert lehet, hogy pont mégis (hiszen vicces)
legyetek jobb megfigyelők, ne lássatok olyat, ami nincs, ahelyett hogy valóban látnátok, ami van. őőmm valaki kérdezte, hogy egyik válaszoló látott-e molekulákat. nos, ennek gyakorlatilag ma már nincsen akadája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!