Mik azok a fekete szeműek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 18:24
11/16 Killgun válasza:
A legendák nyomában oldal írja le a legjobban...Bár mi a jobb?Ha beengeded,de arról senki nem számolt be eddig,hogy volt ilyen,(pedig biztos volt...)vagy kizárod,de akkor mérges lesz?Bár a házadba nem jöhet be engedély nélkül...
12/16 anonim válasza:
Az előbbiek leírták.
Szerintem nem léteznek. A képek nem bizonyítékul szolgálnak, bár való igaz, hogy egyet láttam a este velem szembe jönni az utcán. De lehet, hogy csak kontaklencse volt. :D
13/16 anonim válasza:
Hát én lehet, hogy besz@rnék, ha becsöngetne egy ilyen hozzánk. Inkább sose tudjak felőlük semmit.
14/16 Maddox válasza:
elnézést csak most találtam meg ezt a bejegyzést :S de a legendáknyomában oldalon ebben a részben azt birom kurv@ra h azt mondják h képeken videófelvételeken nincsenek rajta..akkor ezeket a képeket hogy csinálják? xD
16/16 anonim válasza:
Olyan fekete szemű gerinctelen lények, amiknek nincsen kék szemük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!