Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem lenne a lakásomba?

Szellem lenne a lakásomba?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem nappal is amikor nincsenek itthon a szüleim (16/f) hogy néha valami hidegebb levegő elmegy mellettem.Meg hogy le ül vagy ott marad mellettem.De van hogy továbbmegy.Nem nagyon hiszek a szellemekben.De mi lehet ez ?
2011. aug. 7. 15:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A ma este még jobb lenne. Telehold van. Csak van tükrötök?
2011. aug. 13. 23:24
 12/25 anonim válasza:

A kérdező kommentje:

Meg még szellemet sem idéztem csak akartam de nem sikerült.

Hát ne haragudj de lehet rábasztál.

2011. aug. 14. 01:16
 13/25 anonim válasza:
A lakásodba nem hiszem hogy van; a lakásodban meg annál inkább nem. Tanulj meg helyesen írni! pff...
2011. aug. 14. 06:53
 14/25 anonim ***** válasza:
Jaja lehet rábasztál :D De meg is érdemled ha ilyen hülye vagy ;) Kellemes estéket :P
2011. aug. 14. 08:35
 15/25 A kérdező kommentje:
Miért basztam volna rá ha nem is sikerült megidézni semmit ?
2011. aug. 14. 08:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sikerült. Megidézted a gonosz IQ-lopó szellemet, aki vígan el is iszkolt a zsákmányával...
2011. aug. 14. 08:49
 17/25 anonim válasza:
Az közel sem biztos, hogy nem sikerült megidézned valamit. Szellemet biztos, hogy nem, max. valamilyen démont vagy ilyesmit. Bár ez a történet kicsit furcsa... -Miután te felállsz leül? De azért én hiszek neked.
2011. aug. 14. 09:40
 18/25 anonim válasza:

igen lehetséges.

az egyik rokonomnak is ugyan ez van..de neki ráadásul 1 hétig minden este elindult a zuhany és a tusfürdő utána fordítva volt vissza helyezve. videót is csinált és tényleg láccódik.

ha nincsenek szellemekkel kapcsolatos álmaid..akkor még szerencséd is van mert rokonom élettársa nem tud aludni álmában ösze visza vergődött elvileg belé akar költözni. azóta nem mer elalduni! :|

2011. aug. 14. 12:59
 19/25 anonim ***** válasza:
figyelj, nem tudhatod, hogy megidézted-e... az utóbbi pár hónapban halt meg vki a szomszédban? voltál temetőben? félsz a szellemektől? tipp: ne idézz szellemet, mert ottmaradhat, felbőszülhet és megszállhat téged...
2011. aug. 14. 18:58
 20/25 A kérdező kommentje:

Nem halt meg mostanában

senki.Nem félek a szellemektől sőt.

2011. aug. 14. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!