Szellem lenne a lakásomba?
Az hát, nálad van Casper!
Hívd a Szellemirtókat!
Semmi... huzat!
Vagy egyéb hőmérséklet különbségek a lakás bizonyos pontjain, amiken ha átsétálsz, lehet kiráz a hideg. Senki nem ül melletted, ezt mégis hogy lehet "érezni"??? "vagy továbbmegy"... aha, szóval vagy ül vagy tovább megy, vagy áll, vagy fekszik, lényeg, hogy ott a szellem... Már bemagyaráztad magadnak a hülyeséget, az van, így jó, hogy képzelődsz... Nagyon jó a fantáziád, aminek örülök, mert nekem is az, de ugyanakkor nem vagyok naiv, te se legyél az.
Balikid98 válasza:
Szerintem nem szellem csak a levegő ahogy az ablakon vagy az ajtón bemegy.
Akkor folytatom... ha felállsz egy székről, akkor hirtelen súly változás miatt megreccsenhet, ha pedig instabil, akkor visszaáll az eredeti helyére, és ez koppanhat a földön. Máskor nem ül le, csak ha felállsz? Direkt ugyan arra a helyre pályázik mindig, ahol te vagy, és lesi mikor állsz már végre fel?? Ugyan...
A vizes mosogató edényben megcsúsznak a tányérok... Erről nem írok semmit, ha nem haragszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!