Vajon mi ez és mit jelenthet?
Tegnap éjszaka furcsa álmom volt. Éppen szeretkeztünk a párommal az ágyamon (misszionáriusba) amikor kinyílt az ajtó és egy kb. két méteres alak jelent meg, Hosszú fekete köpenyt és kapucnit viselt. Az arca hófehér volt és halálfejre emlékeztetett, de a pofacsont alatt kigömbölyödött, szinte kört formált. Kezeit lassan felemelte és akkor láthatóvá vált, hogy valamiféle kardot tart hegyével lefelé, mindkét kezével szorítva a markolatát. Hirtelen előrelépett és döfött felülről lefelé, a párom rám borult, de én nem éreztem a szúrást.
Erre felébredtem és a sötétben az arcomtól kb 80 centiméterre láttam annak a valaminek az arcát ami a szobába jött. Éppen olyan volt mint mikor az ajtóban megláttam de csak az arc volt meg. Egyre közeledett felém én pedig félelmemben azt mondtam mész el innen rögtön. Akkor hirtelen eloszlott a jelenés...
Szerintetek mi volt ez az álom és ez a jelenés?
Tom Benko
Mint ahogy már mondtam, szerintem léteznek szellemek. Én se hittem bennük, de aztán... már hiszek!
Az élőlények halálakor a test meghal. De hová lesz a lélek? Elenyészik a semmibe?
Egyik közeli nőismerősöm temetését követően különös jelenségek uralták a hálószobámat és a konyhát. Furcsán hangzik, de megbeszéltem vele, hogy ne csinálja ezeket a dolgokat. Azóta csak ritkán jelentkezik, többnyire akkor ha valami komolyabb döntés előtt állok.
Mióta kibontakozóban van a szerelmünk újrakezdődtek -de nem ugyan úgy mint előzőleg- a furcsa hideg érintések, a teljesen zárt lakásban huzatszerű jelenségek, van amikor éjszakai zajok, motoszkálások hallatszanak...
A jóIsten Draken nevű Kapuőrével lehetett dolgod. Ő van megbízva azzal, hogy valami kárt okozzon a hitetleneknek. Én ezt az elejétől fogva leszavaztam a Mennyben, de ugyebár mindig az erőszak győz. Válts életmódot, térj békességre!
Teremtő kísérje utadat!
:O
Én nem szoktam emberi testbe lejönni a Földre azért, hogy gyerekeket moleszteráljak... -.-"
Ocsmány feltételezés.
Teremtő legyen veled!
Napot!
Ez egy egyszerű alvásparalízis utáni hallucináció volt:) Ez elég sűrű jelenség az embereknél,csak sokan nem vesznek,nem akarnak tudomást venni róla,arról az alakról ,akit oda "képzeltél" ,a legelőfordulóbb leírás : Fekete alak,hosszú ujjakkal/körmökkel. Bármikor megtörténhet újra,no para:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!