Vajon mi ez és mit jelenthet?
Tegnap éjszaka furcsa álmom volt. Éppen szeretkeztünk a párommal az ágyamon (misszionáriusba) amikor kinyílt az ajtó és egy kb. két méteres alak jelent meg, Hosszú fekete köpenyt és kapucnit viselt. Az arca hófehér volt és halálfejre emlékeztetett, de a pofacsont alatt kigömbölyödött, szinte kört formált. Kezeit lassan felemelte és akkor láthatóvá vált, hogy valamiféle kardot tart hegyével lefelé, mindkét kezével szorítva a markolatát. Hirtelen előrelépett és döfött felülről lefelé, a párom rám borult, de én nem éreztem a szúrást.
Erre felébredtem és a sötétben az arcomtól kb 80 centiméterre láttam annak a valaminek az arcát ami a szobába jött. Éppen olyan volt mint mikor az ajtóban megláttam de csak az arc volt meg. Egyre közeledett felém én pedig félelmemben azt mondtam mész el innen rögtön. Akkor hirtelen eloszlott a jelenés...
Szerintetek mi volt ez az álom és ez a jelenés?
Azt nem tudom, hogy meghalt -e.
Mit jelenthet ez az álom?
00:28-nak: Képzeld álmodtam már ilyet... Reggel jót röhögtem, hogy milyen marhaságokat tud az agyam összerakni. Sőt, álmodtam ennél durvábbat is.
Az meg nem zavar, hogy leszavaztál, ebben a topikban ha értelmesen szólok hozzá, azonnal le vagyok szavazva. :)
érdekes..
ne csináljátok többet misszionáriusba,mert a sikoly filmből kilép a főszereplő,és leszúr titeket.xxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!