Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A halál után mi következik?

A halál után mi következik?

Figyelt kérdés
Szerinted....
2011. aug. 1. 21:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Meg fogsz lepődni, mert nem tudom honnan vetted a 7 évet, de nem minden sejtünk cserélődik le. Például születésünkkor már megvan az összes agyi idegsejtünk, és ezek egész életünkön keresztül ugyanazok maradnak. Ellenben a vérsejtjeink élete néhány hét és egy év között változik a típustól függően(megjegyyzés: ezért egészséges vért adni, frissül a saját állományunk is).

Ha valaki belemerül a természettudományokba, az látja, hogy az univerzum olyan óriási, sokféle, gyönyörű és komplex, hogy egyszerűen lehetetlen, hogy csak dísz legyen, és lehetetlen, hogy mindezt csakúgy véletlenszerűen kipottyantotta magából a semmi. De a legelképesztőbb az, hogy mennyi ember elhiszi. Nem hiszek egy vallásnak sem, de a mai tudományos magyarázat a világ eredetére mind közül a legnagyobb ökörség.

2011. aug. 2. 15:49
 22/31 anonim ***** válasza:

A néhány hét és egy év közötti időtartam belefér a hét évbe, nem? Nem azt mondtam, hogy a hetedik leélt év utolsó napján puff lecserélődik az egész; hanem hogy hét éves időtartamonként (kisebb-nagyobb etapokban) lecserélődünk.

De azzal egyetértek, hogy a többség nagykorúan is pont annyi és olyan minőségű agysejttel rendelkezik, mint csecsemőkorában.

2011. aug. 2. 18:40
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem kötekedni akarok, ne rossz szándékot láss benne, csak kijavítottalak. Biosz szakos voltam gimiben meg egyetemen is egy darabig. Azért foglalkoztam kicsit a dologgal. És hidd el hogy vannak olyan részei a testünknek amik soha nem cserélődnek. Pl egy csontsejtnek hogy oldanád meg a cseréjét?

De végülis nem is erről szól a kérdés. Szerintem a lényegét értetted a mondanivalómnak.

2011. aug. 2. 18:47
 24/31 anonim ***** válasza:
élet
2011. aug. 2. 20:53
 25/31 anonim ***** válasza:
nekem mind1 hogy mi van utána csak újászületés ne legyen!
2011. aug. 2. 21:25
 26/31 anonim ***** válasza:
most azért mert azt mondták hogy a halál után boncolás jön meg stb azért még nem ott van a helyük te észlény. te mit tudnál elképzelni? mennyországot? és ha nem? és ha semmi? meghalsz és kész a reális életben valószínüleg ez lesz. csak a bibliában vannak ilyenek hogy majd pokol meg menny
2011. aug. 4. 00:02
 27/31 anonim ***** válasza:
pokol a föld, menny a nirvána
2011. aug. 5. 23:38
 28/31 anonim válasza:
szerintem azok akoknek valami befejezetlen dolguk van vagy valakihez nagyon kötődnek azoknak a szelleme itt marad a földön a többieké meg menny vagy pokol és egy idő után egy új élet
2011. aug. 13. 22:39
 29/31 anonim válasza:
22%

Az ember áll szellemből,lélekből,testből.

Ebből csak a test hal meg a többi örökké él. Aki elfogadja Jézus Krisztust Urának és Megváltójának ő a mennybe kerül aki nem,a pokolba.

És ezt minden ember saját maga dönti el,hogy melyiket válassza.

2011. nov. 15. 16:30
 30/31 anonim válasza:
Valaki legyen szíves és mondja meg hogy honnan veszi azt hogy élet következik a halál után! Én ezt nem értem, honnan tudjátok? Ezt nektek ki mondta, a tv-ben vagy hol mutatták, vagy mi? Én tényleg nem értem hogy a halál után élet van. Ezt nem lehet tudni. De tényleg, ha már valaki megadta erre a kérdésre a választ, az küldje el egy linkbe. Mert kíváncsi vagyok honnan veszitek ezt a halál után élet jön mittoménmicsodát. De ezt honnan-honnan tudjátok? ezt nem lehet tudni.....
2012. júl. 20. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!