A halál után mi következik?
Meg fogsz lepődni, mert nem tudom honnan vetted a 7 évet, de nem minden sejtünk cserélődik le. Például születésünkkor már megvan az összes agyi idegsejtünk, és ezek egész életünkön keresztül ugyanazok maradnak. Ellenben a vérsejtjeink élete néhány hét és egy év között változik a típustól függően(megjegyyzés: ezért egészséges vért adni, frissül a saját állományunk is).
Ha valaki belemerül a természettudományokba, az látja, hogy az univerzum olyan óriási, sokféle, gyönyörű és komplex, hogy egyszerűen lehetetlen, hogy csak dísz legyen, és lehetetlen, hogy mindezt csakúgy véletlenszerűen kipottyantotta magából a semmi. De a legelképesztőbb az, hogy mennyi ember elhiszi. Nem hiszek egy vallásnak sem, de a mai tudományos magyarázat a világ eredetére mind közül a legnagyobb ökörség.
A néhány hét és egy év közötti időtartam belefér a hét évbe, nem? Nem azt mondtam, hogy a hetedik leélt év utolsó napján puff lecserélődik az egész; hanem hogy hét éves időtartamonként (kisebb-nagyobb etapokban) lecserélődünk.
De azzal egyetértek, hogy a többség nagykorúan is pont annyi és olyan minőségű agysejttel rendelkezik, mint csecsemőkorában.
Nem kötekedni akarok, ne rossz szándékot láss benne, csak kijavítottalak. Biosz szakos voltam gimiben meg egyetemen is egy darabig. Azért foglalkoztam kicsit a dologgal. És hidd el hogy vannak olyan részei a testünknek amik soha nem cserélődnek. Pl egy csontsejtnek hogy oldanád meg a cseréjét?
De végülis nem is erről szól a kérdés. Szerintem a lényegét értetted a mondanivalómnak.
Az ember áll szellemből,lélekből,testből.
Ebből csak a test hal meg a többi örökké él. Aki elfogadja Jézus Krisztust Urának és Megváltójának ő a mennybe kerül aki nem,a pokolba.
És ezt minden ember saját maga dönti el,hogy melyiket válassza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!