Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen paranormális jelenségbe...

Milyen paranormális jelenségben volt már részed?

Figyelt kérdés
többet is írhatsz.
2011. júl. 30. 13:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
Nekem az egyik ismerősöm egyszer 2 holdat látott. Aztán észrevette, hogy az egyik közeledik. Elkezdett menni a Hold felé. Innen nem emlékszik semmire. Majd jóval később rgy mezőn tért magához.
2011. júl. 30. 15:00
 12/20 Won ***** válasza:
27%

1. poltergeist

2. clairvoyance

3. ESP

4. stb.

2011. júl. 30. 15:12
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Testelhagyás érzése. Iszonyatos fájdalmakra iszonyúan erős injekciójat kaptam. Egszercsak azt éreztem, hogy mintha felemelkednék az ágyban, miközben a fájdalom ott maradt a lepedőn.
2011. júl. 30. 15:16
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az egyik ismerősöm egyszer 2 holdat látott. Aztán észrevette, hogy az egyik közeledik. Elkezdett menni a Hold felé. Innen nem emlékszik semmire. Majd jóval később rgy mezőn tért magához.

Elvileg a tündéreknél van két hold, akik éppen átélték hogy elrabolták őket ezt mondják.

2011. júl. 30. 16:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

egyszer egyik barátnőmmel ültünk egy játszótéri mászókán, magasan voltunk és simán kiláttunk az utcára

láttunk az utcán egy sétáló férfit, aki elhaladt a fa mögött, de a fa másik oldalán már láttuk, mint a rajzfilmekben amikor eltűnik a rajzfilmfigura a fa mögött, ugyanezt láttuk, és nem annyira vastag az a fa, hogy csak úgy elbújjanak mögötte, illetve nem volt ott semmilyen kapu ahova be tudott volna menni

mindketten láttuk, azóta se találunk rá ésszerű magyarázatot

2011. júl. 30. 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:
42%
nekem egyszer a vajas kenyér nem a vajas felére esett.. nagyon ijesztő volt
2011. aug. 2. 15:28
 17/20 anonim válasza:
29%
Kitömött plüss pandákkal suttogom és olykor válaszolnak...
2011. aug. 14. 19:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Magor :DDDD
2011. aug. 20. 16:42
 19/20 castorfab válasza:
hát nem tudom mennyire tartozik a természet feletti kategóriába és mennyire válasz a kérdésedre , de nekem olyanom van , hogy megálmodok dolgokat és megtörténnek pontosan ugyan úgy (hálálosan komolyan pont ugyanúgy) először ijesztő volt de sztem ezt még egy nem túl rossz dolog egyszer például megálmodtam a német kupa egyik meccsének a végeredményét az jó például de ezek pillanatnyi belvillanások nem a fél meccset láttam előre csak 1 másodpercnyit és rendszeresen nagyon nagyon rég óta megkérdeztem tesómat és Ő azt mondta hogy egy osztálytársának ilyenje van (vagy régi osztálytárs )lényeg hogy vmi ismerős és azt mondta hogy ez nagyon ritka de nem rossz olyan értelemben(tulajdonképp semilyen értelemben nem rossz) de olyan értelemben nem rossz hogy semmi bajod nem lesz tőle nem halsz meg meg ilyenek remélem segítettem valamit vagy hogy ez válasz a kérdésedre valamielyen szinten :)
2012. nov. 7. 14:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Megtudod,ha elolvasod a neten Áldás c. írásom.
2012. nov. 9. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!