Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mitől lehet? Lehetséges,...

Ez mitől lehet? Lehetséges, hogy "itt van"? SOS

Figyelt kérdés

Azt előre leszögezném, hogy eddig szkeptikus voltam a szellemes dolgokkal kapcsolatban és nem vagyok már tini.

Az egész már viszonylag rég történt, pontosan március 22-étől kezdve. Akkor halt meg a nagymamám testvére, percre pontosan 23:23-kor. Március 23. pedig én születtem. Ez ugye még nem is lenne furcsa, viszont az utolsó mondata az volt, hogy adják át nekem azt az üzenetet, hogy boldog születés napot. 24-étől kezdődtek a furcsa dolgok amiket a párom is tapasztal. Először csak olyan volt, mintha figyelne minket valaki és olyan hangokat hallottunk mintha valaki egy kerekes széket mozgatott volt. Itt tudni kell, hogy ő is kerekes székes volt. Aztán néha olyan volt, mintha a nevem szólított volna. Ezt a párom is hallotta. Viszont amikor el kellett volna menni a házához megnézni, hogy mi van a kutyával (persze minden nap etették és sétáltatták őt)meg rendbe rakni a dolgait nagyon furcsa érzés fogott el minket és nem mertünk bemenni csak a kertbe. Olyan volt mintha egy belső azt mondaná, hogy ne menjünk be, mert ott veszély van. Amikor odaértünk a kutyához kiengedtük őt a kennelből és eddig mindig egyből rohant az ajtóhoz, de most kb 3-3.5m távolságból behúzott farokkal ment oda, körbeszimatolt úgy tett mintha simogatná valaki, majd nyüszítve hozzánk rohant. Ő sosem volt egy bújós kutya, de most alig lehetett őt levakarni magunkról. Aztán május környékén arról álmodtam, hogy bemegyek a házába és ő volt ott, de valahogy máshogy nézett ki, és éreztem, hogy gonosz. Erre felriadtam és láttam, hogy a párom pont akkor jön be a szobába és teljesen leverte a víz, megkérdeztem, hogy mi a baja és csak annyit mondott, hogy úgy érezte, hogy itt van köztünk és bántani akar minket. Egész este nem mertünk vissza aludni mert a házunk bizonyos szobáiban olyan érzésünk volt, hogy most végünk lesz. Ez ment 3-4 napig majd abba maradtak a dolgok. Persze közben is éreztük, hogy itt van, lehet, hogy nem ő, de valaki biztos van. És nem épp megnyugtató érzés fogott el minket. Most kb 2 hete ismét furcsa dolgok történnek. Egyre több olyan kép kerül elő róla amikről nem is tudtunk, hogy létezik, nemhogy még a mi házunkban vannak...! Már olyan szinten rossz érzés tölt el a bizonyos szobákban, hogy alig merek ott tartózkodni, vagy épp éjjel kimenni innivalóért, vagy pisilni stb. Olyan mintha valaki, vagy valami rám akarná vetni magát és megölni. Ez egyre gyakrabban is előfordul napközben. Ilyenkor nem olyan erős intenzitással mint este, de azért elég ijesztő. Egyre többször tör elő bennem hátsó gondolatként vagy épp álmomban ismét az, hogy a házába megyek, benyitok és korom sötét van, mégis látom a bútorokat és valami miatt mindig balra fordulok és a hátam mögül elkap valami és megöl.

Egyébként a szobák amikben rosszul érezzük magunkat az a háló, nappali, fürdő, konyha és az előtér.

Mit lehet vele csinálni? Már ha van itt valami/valaki. Megszólítani semmiképpen nem szeretnénk, mert félünk, hogy válaszolna valamit.

Már nagyon félünk itthon lenni, megkérném, hogy szkeptikusok és akik viccet csinálnának belőle NE írjanak.

Köszönöm.

2011. júl. 19. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szellemvilág keresztül-kasul jár bennünket állandóan. Éjjel-nappal benne élünk a szellemvilág birodalmában, mint a hal a vízben. Akárcsak fizikailag a rádió hullámainak tengerében. Naponta különböző szándékú szellemi lények igyekeznek velünk kapcsolatban állni. Nem biztos, hogy a rokonod akar veled kommunikálni, mert a rossz szellemek képesek felvenni bárki alakját, hangját, és képesek félelmet generálni az emberben. A döntő az, hogy mi milyen szellemi lényekkel akarunk kapcsolatot fenntartani!- ha egyáltalán akarunk.

Amíg a Földön élünk, mindig ki vagyunk téve annak, hogy a megtévesztés szelleme támadjon bennünket. Addig jó, amíg szellemi lények segítenek imádkozni, énekelni. De ez is csak akkor jó, ha nem vonják el figyelmünket a napi feladatunktól. Mert nemcsak az a rossz, ha valaki rosszat tesz, hanem az is, ha a jót rosszkor teszi. Ezért kell óvatosnak lennünk.

A szellemek megkülönböztetése nagyon fontos! Gyümölcseiről ismerjük meg őket. Ez azt jelenti, hogy föl kell mérnünk az esti lelkiismeretvizsgálatban: örömmel vagy megbánással fogadtuk az aznapi tetteinkkel, munkánkkal kapcsolatban az aznapi szellemi kapcsolatok hatását.

Lehet különböző módszerekkel csökkenteni a szellemek által okozott kellemetlenséget de ezzel nem elégedhetsz meg, mert ezek csak tüneti kezelések. Ilyen az imák, a keresztvetések, a szenteltvíz használata, a házszentelések, ezek mind-mind csupán tüneti kezelések. Jók ezek, de nem szabad ezekre tenni a hangsúlyt.

Akkor mi a lényeg, mit tegyél:

A rossz szellemektől nem kell félned, ha Hozzá tartozol. Inkább ők félnek tőled, mert te a Győztes oldalán állsz! Hozzá könnyű tartozni. Csak annyit kell mondanod, hogy elfogadod Őt Uradnak, Szabadítódnak.. Ha ennyi reggeli imád van, akkor már olyan vagy a rossz szellemek számára, mint a szúnyogok számára az, aki bekente magát szúnyogirtóval. A szúnyogok dünnyöghetnek körületted, de rád nem szállhatnak. Ez természetük parancsa! Ha Belé öltöztél az előbb említett reggeli fohásszal, akkor a szellemvilág természetének parancsa az, hogy csak azok jöhetnek közeledbe, akik Őt is, téged is szeretnek!

Egyszerűen nem kell foglalkoznod a félelmeddel, rossz érzéseiddel. Legfeljebb annyit, hogy eszedbe juttassa: Dicsőítened kell Istent. Ha ezt teszed, akkor a rossz szellemek sohasem fognak zavarni. Bolondok lennének önmaguk ellen dolgozni.

Ha pedig mégis van zavaró érzésed mely félelmet kelt benned, annak ellenére, hogy dicsőíted Istent, akkor az vagy valóban a gondolataid következménye, (ebben az esetben, hogy valamit nem tettél meg a rokonodnak amit szerinted meg kellett volna tenned), és nem más, vagy a jó szellemek jelenlétének igazolása. Ez tehát csak megnyugtathat, mivel felhívják figyelmedet arra, hogy nem vagy egyedül, hogy jó társaságban vagy.

2011. júl. 19. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy szereted meghal és nem teljesítetted egyik kívánság vagy megbántotad attól még nem fog félelmet hozni a házba.Egy jó lélek nem fog rettegésben tartani.Rossz érzést bűnbánatott kelthet bened de nem tart félelemben kordában.Nem lehet az hogy egy gonosz entitás kihasználta azt a lehetőséget hogy most halt meg a szereted és gyenege vagy?Belőled akar megerősödni?Akor a kutyája a szeretednek miért fél ?
2011. júl. 20. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem értek nagyon ehhez, ha butaság akkor előre is elnézést kérek!

Nem lehet, hogy mamád mindig megvédett valakitől?? Aki már szintén meghalt... És kihasználja azt, hogy nincs már ott mamád és azért csinálja ezt...??

2011. júl. 24. 13:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!