Mik lehettek? Nem rövid a válasz, és nem hosszú a
magyarázat. (Többi lent)
Figyelt kérdés
Gépezek az ágyban, és egyszer csak ránézek az ablakra, és kinyitódótt!!!! Magától!! valaki kinyitotta.. nem a szél az biztos...
és előbb meg kimentem wc-re és a wc deszka amikor pisiltem elrepedt...
Amikor meg mentem vissza, akkor meg a gépemről hiányzott az esc betű...
Aztá megszomjaztam a nagy ijedségben, ... kimentem az erkélyre és látom, hogy lent (8-on lakom), hogy lent (senki nem nyúlt hozzá) eldőlt egy bicikli.. prdig ki volt láncolva a villanyoszlophoz...
manapság nagyon sok ilyen dolog történik velem!!!!
egyáltalán milyen idős volt az akinek most valószínűleg a szelleme kísért? Mert az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem értett a gépekhez. Tudod nekem is volt egy pakli amivel tudtam olvasni mások gondolatában, a jövőbe nézni (mármint a kártyákat olvastam) valamint a túlvilággal kommunikálni. Először én is féltem. A suliban először nem akartak hinni nekem, de két napig olvasgattam nekik a kártyákat és ugyehogy nekem volt igazam. Akkor volt a kártyák között egy olyan amin egy halálfej volt. Azt nem tudtam sokáig mit jelent. Arra gondoltam, hogy halál, de mamának akartam olvasni és ez a kártya is ott volt, amit kiolvastam akkor belőle azt nem mertem megmondani neki. A kártyák szerint akkor délután meg kellett volna halnia. De nem történt semmi. Aztán pár gyakorlás után próbálgatással csak rájöttem mit jelent. Akkor délután mamát nem fenyegette halál, csak megijedt. Egy patkány szaladt át a lábán. A többiekkel is az volt a helyzet, hogy ha ez a kártya jött ki akkor megijedtek valami miatt. Szóval ott akarok kilyukadni, hogy az esc billentyű talán nem menekülésre utalt, sőt talán szó sincs ilyesmiről. Személyem szerint egy névre utal. Mondjuk ez a monogramja vagy valamilyen helység vagy ilyesmi.
2011. júl. 18. 23:55
32/39 anonim válasza:
Azt nem mondtad kérdezö hogy másokkal is történnek furcsa dolgok. Ez esetben a poiltergeist jelenség ki van zárva.
2011. júl. 19. 11:13
33/39 anonim válasza:
Médiumot javaslok.
2011. júl. 19. 11:14
34/39 A kérdező kommentje:
Médiumot??
Mi az a Poiltergeist vagy mi az micsoda?? Mondjátok már el, mer nem toom xd
2011. júl. 19. 11:27
35/39 anonim válasza:
Mi is valójában a poltergeist? Az elnevezés két német szóból ered: a "polter" a népnyelvben zajt, a "geist" pedig szellemet jelent; magyar megfelelője: kopogó szellem.
Egyébként ez a fajta szellem csak tárgyakat mozgat, nem bánt. De nem hinném, hogy ezzel van dolgod.
A poiltergeist jelenségnek két magyarázata van. Én nem a szellemesre gondoltam. A másik elmélet. A tárgyak mozgását nem szellem, hanem az áldozat okozza tuttán kívül, telekinetikus kitörésekkel, érzelmekkel, bizonyos hangulat állapotokkal, vagy egyes elméletek szerint a tinédzser kor miatt bekövetkezett kémiai változásokkal. Jellemzöje hogy legtöbbször 12, 14 év körül kezdödnek el a furcsa történések, és ezek a történések követik az adott illetöt. De mivel nem csak veled történtek furcsa dolgok, ezt a lehetöséget kizárhatjuk.
2011. júl. 19. 14:05
37/39 A kérdező kommentje:
Köszi 14:05-ös!!
És az előttelévő...
:)
Egyébként már megnyugodtam :-)
2011. júl. 19. 14:24
38/39 anonim válasza:
egy kopogó szellem volt, és hatalmas szükségletet érzett egy Esc billentyűre, és arra, hogy eldöntsön egy biciklit....persze, csakis. -.-
2011. júl. 24. 12:54
39/39 anonim válasza:
A szellembá érezte hogy büdös van és kinyitotta az ablakot. Amikor budira mentél a szellem is épp potyogtatott szellemkakát. Te meg ráültél a szellemre. Nem is csoda hogy eltört az ülőke. Majd miután lefektetted a kábeleket visszamentél de nemvolt meg az esc billentyű mert szellembá ezt is behúzta. Felmérhetetlenül nagy szüksége lehetett rá. Majd kiment és biciklire akart ülni de elborult vele. Azt ajánlom hívd a szellemirtókat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!