Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik lehettek? Nem rövid a...

Mik lehettek? Nem rövid a válasz, és nem hosszú a magyarázat. (Többi lent)

Figyelt kérdés

Gépezek az ágyban, és egyszer csak ránézek az ablakra, és kinyitódótt!!!! Magától!! valaki kinyitotta.. nem a szél az biztos...

és előbb meg kimentem wc-re és a wc deszka amikor pisiltem elrepedt...

Amikor meg mentem vissza, akkor meg a gépemről hiányzott az esc betű...

Aztá megszomjaztam a nagy ijedségben, ... kimentem az erkélyre és látom, hogy lent (8-on lakom), hogy lent (senki nem nyúlt hozzá) eldőlt egy bicikli.. prdig ki volt láncolva a villanyoszlophoz...

manapság nagyon sok ilyen dolog történik velem!!!!

segitsetek, félek!!:(

14/L

2011. júl. 18. 20:28
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

De egy picit néha félek, de most már nem csinál semmit, vagy legalábbis az elmúlt 20 percben nem volt semmi...

Remélem ez így is maradt mig anyuék vissza nem jönnek :S

2011. júl. 18. 21:13
 22/39 A kérdező kommentje:

Egyébként unokatesóiméknál is furcsa dolgok történnek mostanság.. pl. unokatesómék anyukája ki ment a kertben és a locsoló elkezdett magátol fojni és lelocsolta az u.tesómék anyukáját...:S

egyik unokatesóm látta is...

2011. júl. 18. 21:16
 23/39 anonim válasza:
nem akarlak megijeszteni de velem is történnek ilyenek vagy ártani akar vagy védeni de akár ijesztget.figyi: tegyél a szobádba kattogós órát meg tiszta vasat.ha megáll a kattogás akk vmi van ott! Fogd meg a vasat ami ha lehet hosszú legyen vagy jó a kandalló piszka vas is.ha érzed h közel van próbáld eltalálni akk pár percre elmegy!
2011. júl. 18. 21:24
 24/39 anonim ***** válasza:

Mielőtt az ablak kinyílt volna, mit csináltál? Tudom, hogy gépeztél de mire gondoltál, mit éreztél, mit csináltál a gépen?

Úgy gondolom, hogy egy árva szellem sincs a környéken. Te csinálod ezeket, csak nem tudsz róla.

2011. júl. 18. 21:25
 25/39 A kérdező kommentje:

zsu94, köszi a tippet, de honnan szereznék én itthon vasat??xd

egyébként nem merném megcsinálni...xd

2011. júl. 18. 21:27
 26/39 A kérdező kommentje:

Norvus01 (bocs ha rosszul irtam a neved)..

Azt mondod, hogy a tudatalattim csinálja ezeket???LoL

2011. júl. 18. 21:28
 27/39 anonim ***** válasza:

Csak Novus, de semmi baj. =)

Nevezhetjük tudatalattinak is. De nem egészen Te magad csinálod. Inkább az archetípusos erőid munkálkodnak.

Szerintem ezek az erők nincsenek megfelelő szinten. Ha az egyik erő csökken, egy másik veszi át a helyét, és furcsa dolgokat tudnak okozni. Ez az egyik tippem.

A másik:

Azért kérdeztem, hogy mi éreztél, mert ha a gerincednél(gerinc teljes hossza) melegséget, bizsergést éreztél, ami vándorol fel és le, akkor egy "kundalini"-nek nevezett erő ébredt fel benned ami képes ilyesmire is. Egyesek ennek az erőnek a nem megfelelő vándorlását teszik felelőssé a spontán öngyulladásért.

2011. júl. 18. 21:36
 28/39 anonim válasza:
Ha nincs vasad akk mondanám h szórj magad köré vagy az ajtóhoz ablakhoz sót de nem tudom.nézz utána mi ijeszti még el a szellemeket.ja és ha az escip ugye azt is jelenti h menekülj akk lehet megakar védeni vmitől/vkitől erre is kéne gondolni mert lehet jó szándékkal van ott.!
2011. júl. 18. 21:38
 29/39 anonim válasza:
escape=menekülés.. a billentyű eltünt.. tehát nincs menekülés.. :/
2011. júl. 18. 22:08
 30/39 skutaigergő ***** válasza:

Ma este is megérte felnéznixD

Szóval ne kezd el piszkavassal böködni, mert úgy kiröhög szegényke, hogy "szörnyethal".xD Több próbálkozásnál mérges lesz és annak sosincs jó vége. És lehet, hogy a del(=delete=törlés, mielőtt ugyan azt csinálnád vele, mint az esc-kel) vagy a kikapcsoló gombodat viszi el.;) Szóval a lényeg az, hogy ne piszkáld. Nem szereti, még jobban be gurul. Nem mondom, hogy félni ne félj, de azért lécci előbb érj el a wc-re, minhogy ott helyben bepisilj a félelemtől. Nehezen jön ki a szőnyegből.

2011. júl. 18. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!