Mik lehettek? Nem rövid a válasz, és nem hosszú a magyarázat. (Többi lent)
Gépezek az ágyban, és egyszer csak ránézek az ablakra, és kinyitódótt!!!! Magától!! valaki kinyitotta.. nem a szél az biztos...
és előbb meg kimentem wc-re és a wc deszka amikor pisiltem elrepedt...
Amikor meg mentem vissza, akkor meg a gépemről hiányzott az esc betű...
Aztá megszomjaztam a nagy ijedségben, ... kimentem az erkélyre és látom, hogy lent (8-on lakom), hogy lent (senki nem nyúlt hozzá) eldőlt egy bicikli.. prdig ki volt láncolva a villanyoszlophoz...
manapság nagyon sok ilyen dolog történik velem!!!!
segitsetek, félek!!:(
14/L
De egy picit néha félek, de most már nem csinál semmit, vagy legalábbis az elmúlt 20 percben nem volt semmi...
Remélem ez így is maradt mig anyuék vissza nem jönnek :S
Egyébként unokatesóiméknál is furcsa dolgok történnek mostanság.. pl. unokatesómék anyukája ki ment a kertben és a locsoló elkezdett magátol fojni és lelocsolta az u.tesómék anyukáját...:S
egyik unokatesóm látta is...
Mielőtt az ablak kinyílt volna, mit csináltál? Tudom, hogy gépeztél de mire gondoltál, mit éreztél, mit csináltál a gépen?
Úgy gondolom, hogy egy árva szellem sincs a környéken. Te csinálod ezeket, csak nem tudsz róla.
zsu94, köszi a tippet, de honnan szereznék én itthon vasat??xd
egyébként nem merném megcsinálni...xd
Norvus01 (bocs ha rosszul irtam a neved)..
Azt mondod, hogy a tudatalattim csinálja ezeket???LoL
Csak Novus, de semmi baj. =)
Nevezhetjük tudatalattinak is. De nem egészen Te magad csinálod. Inkább az archetípusos erőid munkálkodnak.
Szerintem ezek az erők nincsenek megfelelő szinten. Ha az egyik erő csökken, egy másik veszi át a helyét, és furcsa dolgokat tudnak okozni. Ez az egyik tippem.
A másik:
Azért kérdeztem, hogy mi éreztél, mert ha a gerincednél(gerinc teljes hossza) melegséget, bizsergést éreztél, ami vándorol fel és le, akkor egy "kundalini"-nek nevezett erő ébredt fel benned ami képes ilyesmire is. Egyesek ennek az erőnek a nem megfelelő vándorlását teszik felelőssé a spontán öngyulladásért.
Ma este is megérte felnéznixD
Szóval ne kezd el piszkavassal böködni, mert úgy kiröhög szegényke, hogy "szörnyethal".xD Több próbálkozásnál mérges lesz és annak sosincs jó vége. És lehet, hogy a del(=delete=törlés, mielőtt ugyan azt csinálnád vele, mint az esc-kel) vagy a kikapcsoló gombodat viszi el.;) Szóval a lényeg az, hogy ne piszkáld. Nem szereti, még jobban be gurul. Nem mondom, hogy félni ne félj, de azért lécci előbb érj el a wc-re, minhogy ott helyben bepisilj a félelemtől. Nehezen jön ki a szőnyegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!