Mitől lehetett? Szellem?
A gépem mellet van két gitár, a tesóm meg a enyém. 2 órája stabilan állnak egymás mellet. Amikor olvasgatom ezt a szellemes témát a tesóm gitárja rádűlt az enyémre és mindkettő elborult. Mitől lehetett?
Egyedül vagyok a szobában, NEM értem hozzájuk, kisállat sincs a házban.
???
Nem létezik semmilyen nagymester!
Pusztán arról volt szó, hogy a kérdező idiotizmusa már olyan szintet ért el, hogy úgy gondoltam, megérdemli, hogy rávegyem valami baromságra.
Mellesleg tudatosan úgy írtam, hogy mindenki számára, aki akár csak egy icipici értelemmel is rendelkezik, világos legyen a szándékom...
Azért remélem, hogy a kérdező nem menekült el otthonról. :)
"A kérdező most pucéran könyörög a szellemnek hogy hagyja el az otthonát."
Kár, hogy elfelejtettem megemlíteni, hogy az ártó szellemeket dühíti minden, ami nem makulátlanul szőrtelen. :)
Nem tudom mi ez a nagy felhajtás..
szellemek nincsenek...
Egyébkénet sajnálom, elírtam: A GITÁR NEM A TESTVÉREM, HANEM A TESTVÉREMÉ.
Nem volt dolgon szellemekkel, nem is hiszem, hogy lesz.
Szelleműzés volt a házban miután ide költöztünk (10 éve) mert apukám a Merczel családdal álmodott folyton akiknek a kriptájuk a szomszédban van de nem szoktak ilyenek történni.
Szerintem se kellene egy gitár miatt ekkora ügyet csinálni, amint mondtam hiszek a szellemekben de szerintem nem az volt.
Nem szeretnék ennyire belemélyülni.
Semmitől sem félek a világon csak ezektől a szellemizéktől :S
Köszönöm de tényleg nem kell aggódni és jól vagyok.
Köszi a válaszokat :)
Ezt már emberek százának elmondtam, de azért veled is megosztom a véleményem, kedves kérdező!
A szellemektől nem kell félni, elvégre, ha itt ragadtak a közelünkben, akkor az valószínűleg nem azért van, hogy megöljenek, vagy szexuálisan zaklassanak (legalábbis szerintem), hanem mert tudtodra akarnak valamit adni. Vagy az is lehet, hogy még nincsenek tisztában a halálukkal.
Azokat a szellemeket, amelyekben rossz indulat van szaknéven negatív entitásoknak nevezzük. Ám ezeknek a száma rendkívül csekély.
Én sem hinném, hogy szellemmel van dolgod, de még ha azzal is lenne, akkor sem kéne félden!
Üdvözlettel: GH
Ja, és SzellemKutató!
Az egyik válaszadó írta ugye, hogy végezzem elt a szertartást. Szükséges ez?
Ezt most komolyan kérdezed???
Már egyszer leírtam, hogy aki ennyire buta, az meg is érdemli, hogy rávegyék egy ilyen baromságra, s ezért javasoltam neked ezt a szertartást, amit egyébként a válaszom írása közben találtam ki.
Értsétek meg végre, hogy nincsenek hatékony szelleműző szertartások, mivel szellemek sem léteznek, ahogy komolyan vehető nagymesterek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!