Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mitől lehetett? Szellem?

Djarum kérdése:

Mitől lehetett? Szellem?

Figyelt kérdés

A gépem mellet van két gitár, a tesóm meg a enyém. 2 órája stabilan állnak egymás mellet. Amikor olvasgatom ezt a szellemes témát a tesóm gitárja rádűlt az enyémre és mindkettő elborult. Mitől lehetett?

Egyedül vagyok a szobában, NEM értem hozzájuk, kisállat sincs a házban.

???

2011. júl. 18. 16:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
múltkor sétáltam és egy tescos zacskó repült át előttem. szerintem egy szellem a fejére húzta és úgy futott.
2011. júl. 18. 16:56
 12/31 anonim ***** válasza:
34%

Ne merészelj egy lapon említeni azokkal a sarlatánokkal!

Én egy széleskörű tiszteletnek örvendő nagymester vagyok, aki azokra az estekre specializálódott, amelyekben a földi lét és a túlvilág közti átjáró egy hangszer testében létesült.

2011. júl. 18. 16:57
 13/31 SzellemKutató ***** válasza:
52%
Rendben van. Ha szerettek poént űzni mások félelméből, hát legyen. Nem szólok bele. Kedves kérdező! Még mindig várom a válaszod!
2011. júl. 18. 17:00
 14/31 FAKhelper válasza:
71%

Értem és elnézésedet kérem nagymester. Nem gondoltam át hozzászólásom következményeit...

Viszont, ha valaki lehúzza a hozzászólásom, tudni fogom, hogy ők is rendszeresen olvassák az oldalt:D

2011. júl. 18. 17:00
 15/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, csak a megnyugtatásod végett.

A te korodban majdnem minden hasonló jelenséget szellemnek fogsz titulálni.

De hidd el, hogy sokkal egyszerűbb magyarázatok szolgálnak a megoldásra.

A lényeg hogy nem szellem.

Nem egy ilyen sráccal volt dolgom akinek a számítógép körül fura dolgok történtek.

volt akinek a gépház oldala rendszeresen eldőlt amikor ilyen témákat olvasott a gépen.

Ő is azt hitte, hogy Szellem.

És nehezen fogatta el a tényt, hogy a számítógépben különböző frekvenciájú mozgó alkatrészek vannak melyek nem rendelkeznek csillapítással.

ezek az eszközök mint a merevlemez, hűtő ventilátor, cd-dvd romok, és egyéb perifériás eszközök, egyszerűen le rázták (oldották) a csavarkötést, és így idővel ki tudott dőlni a gépház oldala.

Úgy hogy ne aggódj a szellemek miatt, idővel azt is megérted, hogy miért.

2011. júl. 18. 17:01
 16/31 anonim ***** válasza:
35%

Egyre baljósabb vízióim vannak azzal a gitárral kapcsolatban, amelyiket a tesódnak hiszel.

Bizonyára a benne keletkezett átjáró tágulni kezdett, utat engedve ezzel más szellemi és démoni lényeknek is.

2011. júl. 18. 17:10
 17/31 anonim ***** válasza:
Az agyad mágneses ereje.
2011. júl. 18. 17:54
 18/31 anonim válasza:

Omg.. XXI. század!! nem kell butitani az embereket..

eldőlt egy gitár és vége a világnak? emberek...

2011. júl. 18. 20:57
 19/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is véletlen. A szellemeknek más jelei vannak. Aki meg ijeszgette, annak üzenném hogy a jó édes k*va anyádat szórakozzál gyerekekkel hogy a jegesmedve húzna a f*szára!!! :(:(:(
2011. júl. 18. 21:04
 20/31 anonim válasza:
2011. júl. 18. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!