Mitől lehetett? Szellem?
A gépem mellet van két gitár, a tesóm meg a enyém. 2 órája stabilan állnak egymás mellet. Amikor olvasgatom ezt a szellemes témát a tesóm gitárja rádűlt az enyémre és mindkettő elborult. Mitől lehetett?
Egyedül vagyok a szobában, NEM értem hozzájuk, kisállat sincs a házban.
???
Ne merészelj egy lapon említeni azokkal a sarlatánokkal!
Én egy széleskörű tiszteletnek örvendő nagymester vagyok, aki azokra az estekre specializálódott, amelyekben a földi lét és a túlvilág közti átjáró egy hangszer testében létesült.
Értem és elnézésedet kérem nagymester. Nem gondoltam át hozzászólásom következményeit...
Viszont, ha valaki lehúzza a hozzászólásom, tudni fogom, hogy ők is rendszeresen olvassák az oldalt:D
Kedves kérdező, csak a megnyugtatásod végett.
A te korodban majdnem minden hasonló jelenséget szellemnek fogsz titulálni.
De hidd el, hogy sokkal egyszerűbb magyarázatok szolgálnak a megoldásra.
A lényeg hogy nem szellem.
Nem egy ilyen sráccal volt dolgom akinek a számítógép körül fura dolgok történtek.
volt akinek a gépház oldala rendszeresen eldőlt amikor ilyen témákat olvasott a gépen.
Ő is azt hitte, hogy Szellem.
És nehezen fogatta el a tényt, hogy a számítógépben különböző frekvenciájú mozgó alkatrészek vannak melyek nem rendelkeznek csillapítással.
ezek az eszközök mint a merevlemez, hűtő ventilátor, cd-dvd romok, és egyéb perifériás eszközök, egyszerűen le rázták (oldották) a csavarkötést, és így idővel ki tudott dőlni a gépház oldala.
Úgy hogy ne aggódj a szellemek miatt, idővel azt is megérted, hogy miért.
Egyre baljósabb vízióim vannak azzal a gitárral kapcsolatban, amelyiket a tesódnak hiszel.
Bizonyára a benne keletkezett átjáró tágulni kezdett, utat engedve ezzel más szellemi és démoni lényeknek is.
Omg.. XXI. század!! nem kell butitani az embereket..
eldőlt egy gitár és vége a világnak? emberek...
nagymester itt nagy szükség lesz rád
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!