A halam lehet természetfeletti lény?
Figyelt kérdés
Reggel meghalt az egyik halam. Hoztam zsepit, hogy rátegyem. De amikor ki akartam szedni, eltűnt. Nem találom az akváriumban! Mi történhetett, amíg elmentem a zsepiért... Azaz nem is mentem el, mert ott volt mellettem. Csak 1 másodpercre fordultam el!2011. júl. 14. 09:24
12/16 anonim válasza:
Én nem oltalak be, de elég szomoru hogy ennyire ragaszkodsz egy halhoz, hogy ilyen téveszméket állítasz fel magadnak, hogy természetfelettilény és elpűltXD Egyébként szerintem vmit nagyon férreflesseltél, mert nem gondolod kicsit realitástalan amit osztasz :P
13/16 anonim válasza:
Hát ezen jót röhögtem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aM ez nemkutya gyanúús:P
14/16 anonim válasza:
Mostantól félek a halaktól... xD
15/16 anonim válasza:
Istenem.Te kajak azt hiszed h a halad természetfeletti lény??
juj
16/16 A kérdező kommentje:
Csak tettete! A szeméét!!!
2011. júl. 22. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!