Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha valaki meghal találkozik a...

Ha valaki meghal találkozik a többi halottal?

Figyelt kérdés
Vagyis ha a mennybe kerül valaki és látja a többi mennybe került holtakat?
2011. júl. 12. 13:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszem a halalod utan az lesz ami a szuletesed elott a nagy uresseg es a semmi sajnalom :D :)
2011. júl. 13. 04:05
 12/20 anonim válasza:
18:02 a műholdakkal most elgondolkodtattál..eddig valamennyire reménykedtem benne hogy van menyország de most..Kérdező:Én még szeretném látni őket..biztos érdekes lenne.Csak hát a műholdak most megrongálták az elméletemet..:D
2011. júl. 13. 14:30
 13/20 anonim válasza:
Ha létezik is, ne földön. Mindig a föld felhői között ábrázollják a menyországot, és a föld alatt a pokolt. Miért lenne a földön? Nem célszerűbb a földnek egy 1.000.000x-os világa mennynek, és egy ugyanekkora másik pokolnak? Ekkora területen viszont nemhiszem, hogy bárki ismerőssel találkoznál. xP
2011. júl. 13. 14:51
 14/20 anonim válasza:
Nem szivem ez nem igy megy ám...a mennyben eddig csak Isten,Jézus és az angyalok vannak senki más...a mennybe majd csak akkor kerülnek a halottak amikor a világ végén Jézus eljön a földre és majd eldönti ki legyen a bal oldalán és ki a jobbon...addigis a halootak itt vannak köztünk és nekünk fogalmunk sincs róla ugyanis nem nagyon mutatkoznak :D
2011. júl. 13. 19:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Emberi szemmel nézve nem, egy másik szemmel nézve igen. De az egy teljesen más kontaktus, találkozás, több annál, mint mikor két ember találkozik, látják egymást beszélgetnek, stb... Halálunk után egy más, sokkal fejlettebb, az emberi agy számára felfoghatatlan szinten léphetünk egymással kapcsolatba. Ezt meg kell tapasztalni ahhoz, hogy tudd milyen mert tényleg nem lehet leírni.
2011. júl. 14. 11:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezt onnan tudod meg, ha egyszer meghalsz, ha mákod van vissza hoznak a kórházból, és megoszthatod a véleményed, de ha nem, akkor már csak te tudod meg.
2011. júl. 18. 22:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha valaki megvilágosultan (buddhizmus), megtérten (kereszténység) hal meg, akkor igen, találkozik a többi lélekkel a Nirvánában (buddhizmus), avagy az Isten országában (kereszténység). Ha nem, akkor reinkarnálódik.
2011. szept. 13. 16:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze hogy találkoznak és egész éjjel bugiznak.
2011. szept. 13. 17:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,mert a halálod után egy nagy üresség lesz mint előtte.DE lehet,hogy pl.fölkerülsz a mennybe vagy a pokolba,de sok más lehetséges megoldás.
2011. szept. 13. 18:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,elírtam,a mondat vége:

"sok más lehetséges megoldás is van"

2011. szept. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!