Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van el mindenki a...

Miért van el mindenki a vámpirokkal?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért akarják ennyire az emberek hogy léztezzenek vámpirok? Minden márodik kérdés az, hogy: Léteznek vámpirok? Szerintetek vannak vámpirok?

Túl sok Twilight és Vámpirnaplók....

2011. júl. 10. 21:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Miért, talán van neked is egy beidomitott Edwardod? :D
2011. júl. 10. 22:50
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Tudtátok hogy mikor Bella menstruál, akkor milyen jó Edwardnak? A tamponjából teát csinál magának
2011. júl. 10. 22:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne etesd a szegény trollt. Azért a kevés normális válaszolóért k*rvára nem éri meg.
2011. júl. 11. 13:28
 14/18 anonim válasza:
100%
meeee' hülyék
2011. júl. 12. 17:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj egy szót se a trollokról, mert akkor utána azon fog mindenki lógni
2011. júl. 12. 23:56
 16/18 anonim válasza:
100%
Szerintem is, egyrészt azért hogy higyjenek valamiben, a másik ok pedig az lehet, hogy a világból egy fantasztikus és misztikus helyet akarnak csinálni. Mármint, ha hisznek a vámpírokban, vérfarkasokban trollokban... sellőkben tökömtudjamiben, akkor lekötik magukat, és szinte a saját álomvilágukban élnek. vagy nemtudom.
2011. júl. 14. 16:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Hamis ábránd kell a népnek...
2011. júl. 17. 00:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kiváló kérdés. egyszer már én is feltettem egy ehhez hasonlót és az én véleméynem a vámpírságról. engem nagyon is érdekel ez a témakör. vámpírok számomra misztikus, romantikus, sötét, kicsit erotikus jelentsése van ennek az egésznek és még számtalan más dolgot tudok hozzákapcsolni. sötét, komor, goth éjszaka mind mind olyan dolog ami engem is jellemez. nagyon könnyen tudok azonosulni a vámpírokkal. rengeteget olvastam róluk és nem csak Anne Rice regényeket. nekem van egy könyvem itthon ami 18adik században íródott és kelet európai kísértetekkel vámpírokkal (különösen magyar vámpírokkal foglalkozik). Míg a világra nem szabadították az alkonyat című förmedvényt a vámpírok mindig is titokzatos, homályban élő teremtmények voltak és nem korcsosultak le a tinicsajok szintjére. Borzalom ami a vámpírságból lett. Most sajnos az a divat, hogy egy vámpírt játszó főszereplő pasiról beszélünk miközben a sztorira és a vámpírságra már senki nem figyel. Undorító nagyon sajnálom hogy az éjj teremtményeiből ez lett. nagyon nagyon. nem szabadott volna ez megtörténjen. ezek a sose hallottam Bathoryról Vlad Tepesről. két legismertebb vámpíról de sorolhatnék még bőven.
2011. júl. 17. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!