Miért mindenki ilyen szkeptikus az unikornisok létezésével kapcsolatban?
Feltettem már pár kérdést erről a témáról, de nagyon sokan lehülyéztek. :(
Ennek ellenére az a véleményem, hogy léteznek, miért ne létezhetnének? Még nincs sok információ róluk, és nem értem miért tagadják le ennyien, hogy léteznek.
amúgy meg ha mutatsz nekem egy unikornis csontvázat vagy egy unikornist én elhiszem, hogy léteznek...
2011. márc. 14. 16:07
5/23 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁ mondd hogy kamukérdés!
nagyon jól megmutatkozik egy átlagos ezotériás gondolatmenete. "azért létezik, mert miért ne?"
2011. márc. 14. 16:08
6/23 A kérdező kommentje:
régebben írtam már hogy valamelyik blogon olvastam hogy találtak csontvázat és volt szarva , meg színes volt a csontja
2011. márc. 14. 16:14
7/23 anonim válasza:
Nekem pedig jól jönnének, takarítani a konyhát és teregetni a ruhákat, ha már van szarvuk...lenne mit.
2011. márc. 14. 16:16
8/23 anonim válasza:
ja, ja, ha egy blogon olvastad, az egészen más. mindannyian tudjuk, hogy jelenleg a blogok mondhatóak a leghitelesebb információforrásnak.
2011. márc. 14. 16:27
9/23 anonim válasza:
Színes csont? Az ezer meg egy dologtól lehet. Alapból fehér, de miután meghal többmillió élőlény mászik rá.
Amúgy meg, lehet sokmindent nem tudunk, de a föld biológiája azért nem ehhez tartozik.
2011. márc. 14. 16:29
10/23 anonim válasza:
Kérdező biztosíthatlak abban hogy azok nem igazi csontvázak csak valaki vagy valakik elkészítették pusztán látványosságból, és mért tudom ilyen biztosan hogy nem igaziak? Egyszerű mert én is láttam már blogokon misztikus lényeknek a csontvázait illetve maradványait például: Óriásokét, Sellőkét, Kentaur, sőt még Minotaurosz csontvázat is. De akinek jó a szeme az látja rajtuk hogy nem természetes csontmaradványok (még ha misztikusak is) mint a dinoszauruszék ebből arra lehet következtetni hogy azokat mesterségesen állították elő és csinálták meg tehát nem a természet által megalkotott (megteremtett) lények mint a szarvasmarha, zsiráf vagy agyaras elefánt. De feltételezzük azt hogy léteztek ilyen mitikus lények, oké de mi történt velük? Mért haltak ki? Mert nem a dinók korában éltek nem egy aszteroida pusztította ki őket, hanem még a mi korunkban az emberek korában éltek kb. úgy a Reneszánsz kor környékén akkoriban még nem voltunk olyan fejlettek hogy kiirtsunk egy fajt.Plusz én úgy tudtam hogy ők intelligens állatfajok voltak akkor mért nem tudtak fennmaradni? Kijelenteni valamit könnyebb, mint fenn is tartani azt iga? Mert mi értelme azt mondani hogy léteztek vagy léteznek ha egyszer az a valaki nem tudja megalapozni azt hogy igaza van és nem csak kitalálta azt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!