Mi volt a legviccesebb természetfeletti észlelés amit hallotál?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 17:34
11/19 anonim válasza:
amerikában egyszer valami nagyvárosban órákra elment az áram és (állítólag) a hülye amcsik tömegével hívták a rendőrséget, hogy segítség, fénylő izék vannak az égen, ezek biztosan az UFOK, jönnek megszállni minket! Mindennek vége!
...
ha valakinek nem esett le, a csillagokról beszéltek :)
12/19 anonim válasza:
Valami szellem kiejtette nagyon furcsa hangon a nevemet, komolyan nem vicc:)
13/19 anonim válasza:
én egyszer mentem haza a suliból,és a hátam mögött halottam egy öreg néni hanját,hogy az mondja "baaa" és hátranéztem de nem volt ott senki o_O :DD
14/19 anonim válasza:
19:34
:):):)de ott volt csak te nem làttad.
15/19 anonim válasza:
Én azt bírom mikor a szórakozott földműves emberek gabonaköröket csinálnak és az ufókra fogják XDXD
16/19 anonim válasza:
Orbán kiosztott kokit és sallert
17/19 anonim válasza:
Az, hogy reggel mikor felkeltem, reggeli volt az ágyam mellett, anyám éjszakás volt, de megis kérdeztem tőle, aztmondta nem ő volt, hasznosak ezek a szellemek :)
18/19 anonim válasza:
"Gyurcsány végül is bevallotta hogy hazudott,
de ettől mi még ugyan úgy utáljuk!!"
Van még egy undorítóbb, ha nem vallja be, még is hazudik!!
19/19 Zack válasza:
Miért? Ti bevalljátok ha hazudtok? Ez a lényege, hogy valamit el akartok fedni:)
Nekem olyan természetfeletti élményem volt, hogy egyszer az ablakon kinézve láttam egy ufót, de az csak az ablakon tükröződő lámpabúra volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!