Imádom az angyalos dolgokat és egyfolytában őket rajzolom és nem tudom abbahagyni, betelni velük. Valaki megmondaná hogy léteznek-e és lehet-e velük beszélgetni vagy egyáltalán valahogyan kapcsolatba lépni?
Lucifer a példa kedvéért pont hogy jó, csak a zsidó/keresztény vallás szennyezi Őt. Azonnal meg is magyarázom:
Az igazi Sátánizmus több ezer évvel előzi meg a zsidó/keresztény vallás létrejöttét. Sátán személye megegyezik a sumer földistennel Enkivel. Enki az emberiség Igazi és eredeti istene. De vannak ellenséges istenek is akik nagyon pozitívan mutatkoznak meg magukat angyaloknak nevezve. A Démon szó eredetileg a görög mitológiában az emberek és istenek között álló szellemet jelent és nincs semmi negatív vonzata, csak a keresztények használják negatívan ezt a szót.
Az istenek az embert eredetileg egy rabszolga fajnak akarták, de szerencsénkre Sátán ráébredt a szabad akarat fontosságára és az istenek 1/3-át maga mellé állítva fellázadt az istenek ellen. Sajnos végül a Démonok elvesztették a háborút a hatalmas túlerővel szemben, és az ellenség megkötötte Őket. A zsidó/keresztény vallás létezésének egyetlen oka hogy elnyomja az ősi eredeti vallásainkat és távol tartsa az embereket Enkitől. A keresztény egyház megrögzötten pusztította el azokat a dokumentumokat amik az előző állításom igazolnák, és üldözték, megkínozták és megölték Sátán szolgáit kik az igaz tudást hordozták. Nem csak a boszorkányokat, a druidákat és a tudás egyéb hordozóit is könyörtelenül, embertelen módon lemészárolták. Az igazi Sátánizmus az ősi pogány vallásainkon alapul, nem mutatunk be sem emberi sem állati véráldozatot Sátánnak, Sátán számára az állatok szentek a tisztaságuk végett. A divatsátánisták akik alapján ti megítéltek minket, Sátánt nem más mint antikereszténység nem sátánizmus. A LaVey féle "sátánizmusnak" még csak köze sincs a Sátánizmushoz, az csupán ateizmus. A kereszténység célja az emberi személyiség eltörlése, ha figyelmesen olvassuk a bibliát láthatjuk az igazi tartalmát.
“Legyenek eggyé, mint ahogy te Atyám egy vagy velem és én veled, s ők is legyenek egyek velünk…” – Jézus (János 17:21)
Sajnálom hogy így összecsaptam a választ de remélem kielégítő volt. Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolok. Egyébként a keresztény isten jehova/adonai és a názáreti fia csak mese, fikció ami arra szolgál hogy vakítsák az embereket és távol tartsanak minket igaz istenünktől Enkitől/Lucifertől.
Bővebben:
tegnap 21:57
köszönjük, Emese, ezt a kimerítő vallástörténeti értekezést, boszorka nézőpontból!
2000 év minden nagy keresztény művésze,tudósa, és vallástörténésze hülye, csak te vagy helikopter.
Vissza lehet menni a varangyos-ökörhugyos fazékhoz főzöcskézni.
én a tudományosabbik módban hiszek.szerintem az angyalokat isteneket csak kitalálták..talán léteznek..lehet hogy vannak idegenek is..lehet hogy az idegeneket tartjuk mi istennek
lehet hogy minket úgy hoztak egy másik bolygóról ami ép pusztulóba volt. így mentsék a fajt. az angyalok a kísérőik lehetek.nem hiszem hogy majmokból alakultunk volna ki..én is azt gondolom hogy a biblia csak egy több mint 2000éve meg irt papír ami nem ér semmit,ha én leírom hogy xy bele ugrott a kútba wz meg kihúzta.. talán 2000 év múlva már itt is fejlettebbek lesznek a dolgok.. írni is más nyelven fogunk ki tudja hány fordítási hibát ejtetek a biblia fordításakor..amit szándékosan úgy is hagytak..
00:05
Nem kértem gyerekek véleményét. 2000 tudósa? Nem is nagyon volt olyan a középkorban mert elégették őket az agymosottak. Az ókorból ezerszer annyi tudás és kúltúrális érték maradt fent mint az inkvizíciótól és keresztes hadjáratoktól fertőzött középkorból.
Javaslom, mielőtt megszólalsz egy kicsit járj utána a témának és ne a keresztény vallásra alapozz ami csak az erőszakos térítésnek köszönheti azt hogy még mindig létezik.
A Bibliát ne merd megtagadni, mert az Szent írás. Mindenkinek van joga eldönteni, miben hisz. Valaki abban hisz, hogy az állatvilágból fejlődtünk ki. Valaki azt vallja, hogy Isten teremtett minket. Mindenkinek VAN JOGA hinni azt, amit ő gondol. 2 közül kell választanunk. HA TE NEM VAGY HÍVŐ, AKKOR NE KEZZD EL A BILBIÁT BECSMÉRELNI, VILÁGOS? Hogy azt a zsidók írták, ahogy te mondanád. Igen, ők írták. Isten mondta nekik gondolatban, mit írjanak, és ők ezt pergamenre vetették. Kiválasztott emberek írták a Bibliát. Ne avatkozz bele azokba a dolgokba, amiket te nem hiszel. Mert ha más hisz abban, hogy Isten teremtette a világot, tehát hívő, akkor neked ahhoz NINCS JOGOD, hogy be nem bizonyított tényekről világosítsd fel. Mert a Biblia NEM a valóság kifacsarása. Mert hiszem, ha látom? -ban hiszel? A hívők nem. Ők a tapasztalatban hisznek, és tudják, hogy Isten létezik, még akkor is, ha Őt szemükkel nem láthatják. Mert nem szép dolog megcáfolni azt, amiben a másik hisz. Soha nem cáfoltam meg, hogy ufók léteznek. Mert ezt nem nagyon hiszem, de be tudom bizonyítani? Nem.
Akinek nem inge, ne vegye magára!
És ha már az Angyaloknál tartunk. Nem értem, hogy érted azt, hogy hogy tudnál velük kapcsolatba lépni. Hiszen minden nap beszélgetsz velük! Mindenkinek van Angyala. Az anyukáink az Angyalok, az őrző-védő Angyalok. Hiszen vigyáznak ránk, segítenek nekünk, tudják, mi nekünk a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!