Ki vagy mi lehetett az?
Osztálykiránduláson a Mátrába mentünk 3 napra. Hát mondanom se kell, mind 3 nap szakadt az eső. Nappal végig csak túráztuk,stb..Estére mindenki fáradt volt így hamar el akartunk aludni a barátnőimmel. Hajnal körül járhatott az idő, kaparászásokat halottunk a tetőről. (Tudni kell hogy faházakról van szó..) És galamb hangot. Galamb hang. ESTE..Többet is hallottunk, mindenkinek tele lett a gatyája. Mikor valaki megszólalt és beszélgettünk abbamaradt minden de mikor csend lett, megint rákezdett. Aztán ez ment egy ideig..Utána valaki lehúzta a kilincset mintha ki akarta volna nyitni. Na akkor meg se mertünk szólalni..Még szerencse hogy bezártuk az ajtót lefekvés előtt. A mi faházunk volt a legközelebb az erdőhöz így eléggé beindult a fantáziánk, nem tudtunk aludni. Mire végre reggel lett, kimentünk és ilyen lábnyomok voltak a sárba. De az eső annyira elmosta hogy nem lehetett jól kivenni hogy állat vagy ember lábnyoma. A falakon kaparászás nyomok, a tetőn fészek sem volt, nem értettük a galamb hangot. Ez ment mind a 2 éjszakán.
Negatív hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, őrült sem vagyok, nem szedek semmit, nem voltam beszívva, nem voltam félkómás sem. Láttuk amit láttunk, rajtam kívül még ketten. Értelmes válaszokat várok! Köszi 13/L
Ez durva.. Fogalmam sem lehet, hogy mi volt az, de szellem biztos nem, mert többségük jó szándékú..
Őőő.. Démon? Elképzelhető! Nem értek hozzá.. :/
Otthon nem észleltél ilyeneket?
Több mint valoszinű ugyanaz a FAJTA teremtmény mint amiröl ezen az oldalon
: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1929..
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
és más oldalakon:
is beszámoltak
15:15.. durvák ezek is..
Egyébként az egyik kérdésnél kiraktak egy képet én nem néztem meg, de azt írták, hogy baromi félelmetes!
Kérdező nézd meg azokat a linkeket amiket a 15:15 rakott ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!