Szerintetek van esélyem arra, hogy összefussak egy vámpírral, aki belém szeret és meghaRap, vámpírrá téve engem ezzel? Ez most nem vicc, érdekel, hogy van e valóságalapja A VÁMPÍRSÁGNAK.
Kedves kérdező...ettől a fenyegetéstől rettenetesen megijedtünk :D Amúgy meg a twilightos figurákat nem nevezném vámpírnak...
"Bezzeg az én időmben a vámpírok vért szívtak, nem faszt!"
Nem tudom ki mondta de igaza volt XD
Úgy látom ti csak poénra veszitek a kérdésemet, mellesleg, igen, vámpír szeretnék lenni, és kész.
Árrivedercsi ámóre, kedveseim!A többi üzit privibe várom, mert ha egy vámpír elolvassa, amiket írtatok, megsértődik!
Hogy máshogy lehetne ezt venni...kislány VÁMPÍROK NEM LÉTEZNEK!!!! :S Vagyis csak annyira léteznek mint Roxfort, vagy az egy gyűrű :S
Bocs ha kippukasztottam az álombuborékodat, de ez az igazság.
Visszasírom az időket, mikor a vámpírok még félelmet keltettek...
Jótanács: hagyd a Twilight-ot, Vámpírnaplókat és a többi vöröspöttyös ratyi vámpírkönyvet a fenébe.
Olvasd el Bram Stroker Drakuláját, valódi klasszikus rémtörténet.
Vagy ha nem igazán kedveled a XIX. századi műveket, olvass Darren Shan vámpírkönyveket, 12 részes sorozat, személyes kedvencem, és nem csillogó fagottokról és agonizáló tinipinákról szól :D
A kérdezőnek küldöm ezt a linket de nyugodtan más is megnézheti: http://www.youtube.com/watch?v=op1rIbCrCc4
Figyelmeztetés!!!!!!
A videó megsértheti a vámpírhívőket!!!
Valamint szex-függővé válhatsz tőle!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!