A szomszédom démonokat idéz. Mi a teendö ilyenkor?
Tegnap este is ilyen vörös fények cikáztak az ablakuknál és valami gonosz kacajt is hallottam.. Már teljesne kiráz a hideg...
Arra gondoltam, hogy szenteltvizzel átkéne mennem és leönteni, hogy ha ottvan. Szerintetek müködne? Nem szeretném, hogy megátkozzák a szomszédságot.
Na ne itt beszélgessetek egymással... Inkább segítsetek.
AMúgy felhívtam a rendöröket tegnap, de azt mondták, hogy elfoglaltak és most nem tudnak jönni.. Pedig 10-11 háznyira van a rendörség..
Elkezdődött a nyári szünet...jönnek a hülye gyerekek hülye kérdéseik nem veszed észre magad?
Rád kéne rendőrt hívni te józantalan -.- már lassan ez az idiótaság megy 1 hónapja...Fel se hívtad őket :D úgyis kiröhögnének mint eddig a GYIK válasz adók nagy része aki ezt a kérdést olvasta...
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:00
13:17-es vagyok, és csak üzenném, hogy az kérdező "XD"-jére írtam azt a mondatomat, (mert válaszolni már nem bírt), nem rád! Legalább ne értsd már félre. Köszi amúgy.
Kérdezőnek: szerinted mért mondták a rendőrök hogy elfoglaltak, és nem tudnak menni? Mert fontosabb dolguk is van. Páran azt hiszem írták hogy hülyeség a rendőröket hívni.
Egyébként már megint itt próbálod oltogatni a válaszolókat... no comment...
Még mindig vannak furcsaságok, hogy rendőrt próbáltál hívni? Ha vannak, leírnád mik azok, mert azt hiszem több információt szolgálnál vele, talán segíteni is tudnának.
Miért kell bántani engem? :(
Mi lesz ha bánt a démon is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!