Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem történetek?

Szellem történetek?

Figyelt kérdés
saját tapasztalatból pls.
2011. jún. 15. 13:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
szerintem elég megnézni a 14:15-ös kommentedet:) egyből kiderül hogy ki is az igazi agyhalott:)
2011. júl. 25. 00:57
 22/26 anonim ***** válasza:
2012. jan. 24. 14:56
 23/26 anonim ***** válasza:
ezeken jók vannak én magam is olvastam a fogadósat olvasd el az jó bár a grófos gyenge [link]
2012. júl. 17. 14:25
 24/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezen az oldalon nagyon sok jó történetet találsz,még vannak rémtörténetek is ha érdekel.:)

[link]

2013. dec. 28. 10:17
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem nagyon tudok szellemtörténeteket,de mutatok egy oldalt,ahol sok jó történetet olvashatsz: [link] Itt van ez az oldal,remélem tetszik:)

2014. jan. 1. 11:03
 26/26 anonim ***** válasza:

Egyszer volt hol nem volt Kleaindában élt egy 12 éves lány,Klotild

Klotild nem csak egy egyszerűlány volt

Klotildnak a szülei szörnyek voltak

Az anyja Drakulaura és az apja Drakula

Klotild barátnőjével Vámpirival mindig jót játszottak

Efy ördögfiú Kler ,szerelmes volt Klotildba

Klotild viszont nem

Ő az emberekhez akart eljutni,bár nem tudta tényleg léteznek-e

Az emverek se tudtákéteznek e szörnyek

Egy nap halloween volt

Amikor Klotild úgy döntött elmegy kideríteni vannak e emberek

4barátjával ment csontváz dzsekkel,Vámpirivel,Demivel a szellemmel, és Lili boszorkánnyal

Az emberek nem hittek a szemüknek,Efy férfi,név szerint Szerhió a kormányzó lányának(Izábellának)a vőlegénye kicsit komolyabban vette.

Sok év múlva felnőttek

Megismerkedtek az emberekkel ők 4-en

És végül Klotild úgy döntött hogy az emberekhez társul,Szerelme lett szerhió aki hitt neki

Egyszer csak egy hívást kapott Klertől :,,veszélyben a sötét hegy!"

Amikor visszament az anyja már nem élt.Szerhió a varosban volt,Klotild a hegyen ,majd egy csendes kis dalocska szólt felyükben ....gyere vissza,gyere el!hisz engem más mar nem érdekel....

Veszélyben volt a hegy,az emberek mérgesek voltak Klotildra de valahogy ravette őket és így segítettek !

Szerhió és Klotild együtt maradt a hefyen és így boldogan éltek mígy meg nem haltak

UI.:A film amit kitaláltam vagys ez,ennek a címe a Halloween Boszorkánya

2018. dec. 28. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!