Szellem történetek?
Szia!
Ezen az oldalon nagyon sok jó történetet találsz,még vannak rémtörténetek is ha érdekel.:)
Szia!
Én nem nagyon tudok szellemtörténeteket,de mutatok egy oldalt,ahol sok jó történetet olvashatsz: [link] Itt van ez az oldal,remélem tetszik:)
Egyszer volt hol nem volt Kleaindában élt egy 12 éves lány,Klotild
Klotild nem csak egy egyszerűlány volt
Klotildnak a szülei szörnyek voltak
Az anyja Drakulaura és az apja Drakula
Klotild barátnőjével Vámpirival mindig jót játszottak
Efy ördögfiú Kler ,szerelmes volt Klotildba
Klotild viszont nem
Ő az emberekhez akart eljutni,bár nem tudta tényleg léteznek-e
Az emverek se tudtákéteznek e szörnyek
Egy nap halloween volt
Amikor Klotild úgy döntött elmegy kideríteni vannak e emberek
4barátjával ment csontváz dzsekkel,Vámpirivel,Demivel a szellemmel, és Lili boszorkánnyal
Az emberek nem hittek a szemüknek,Efy férfi,név szerint Szerhió a kormányzó lányának(Izábellának)a vőlegénye kicsit komolyabban vette.
Sok év múlva felnőttek
Megismerkedtek az emberekkel ők 4-en
És végül Klotild úgy döntött hogy az emberekhez társul,Szerelme lett szerhió aki hitt neki
Egyszer csak egy hívást kapott Klertől :,,veszélyben a sötét hegy!"
Amikor visszament az anyja már nem élt.Szerhió a varosban volt,Klotild a hegyen ,majd egy csendes kis dalocska szólt felyükben ....gyere vissza,gyere el!hisz engem más mar nem érdekel....
Veszélyben volt a hegy,az emberek mérgesek voltak Klotildra de valahogy ravette őket és így segítettek !
Szerhió és Klotild együtt maradt a hefyen és így boldogan éltek mígy meg nem haltak
UI.:A film amit kitaláltam vagys ez,ennek a címe a Halloween Boszorkánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!