Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem történetek?

Szellem történetek?

Figyelt kérdés
saját tapasztalatból pls.
2011. jún. 15. 13:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%
Ez az elözö retardált volt szerintem.. :)
2011. jún. 22. 19:17
 12/26 A kérdező kommentje:
11 éves miniribancXDD
2011. jún. 22. 23:37
 13/26 anonim ***** válasza:
86%
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy tinédzser aki bármit megtett amit a hülye barátai kitaláltak.Egyszer egy csendes tiszta éjjen ott maradt az egyik barátjánál.Szülők nincsenek otthon, pia szag terjeng a levegőben ugyanis a bolond barátjaival jól berúgtak.Ez a ház ahol lakott a házigazda egy régi lepukkant temetővel állt szemben.A házigazda egy régi történettel állt elő a temető múltjárol.Itt régen egy elmegyógyintézet állt ahol sok borzalmas dolog történt.A kommunista rendszerben,meg börtönként szolgált ahol a rabokat kínozták és kivégezték.Az épület mögé temették el a halotakat.A rendszerváltás után lebontották az egész épületet és temetőt csináltak belőle ahová az elhunytakat temeték.Egy év után azonban bezárták mert az elhunytak családtagjai arról panaszkodtak hogy szerettük nem tud békében nyugodni ugyanis a háborodott lekek nem hagyják őket.Így is lett a halottakat exumálták és áthelyezték őket egy másik temetőben ahol már nyugodtan pihenhettek.Ez 20 éve történt.(a többiek megkérdezték) na és ebben mi az érdekes?Folytatja a házigazda:Ne türelmetlenkedjetek mindjárt folytatom,csak még iszok egy kortyot ebből a jó házipáleszből.Miután megitta ,élelm ült az arcára és selytelmes hangon folytatta a történetet.Ami ezek után történt az kész horror ugyanis az egy éves üzemeltetése után furcsa hangok hallatszotak a temető felöl.Nyögések,ordítások,jajveszékelések stb...A környéken volt egy cég amit begbíztak azzal hogy tüntesék el a temetőt.A cég egy hónap mulva megszünt.Aztán a gameszosok se válalták meg más hulladék elhordó vállalatok.10 éve történt,hogy egy idős asszony bement a temetőbe ami már nem nagyon hasonlított a régi önvoltára.Ekkor lehettem kb 8 éves.De ez az kedves arcú idős asszonyt többet nem is látták.A rendőrök lezárták a környéket a temetőbe és a mögötte lévő erdőbe kutyás keresőket kűldtek.Egy hétig tartott a keresés azután rejtélyes módon megbetegedtek a kutyák és meg is haltak.Utánna egy év alatt az összes rendőr akik keresgéltek mind feldobták a pacskert.Ezek után történetek kezdtek terjengeni a levegőben minden féle szellem históriákról.(na és te hiszel ebben?)Én?Utálok itt lakni.Egyszer ugyanis egy alakot láttam kijönni a temetőből aki egy csukjás figura volt és rámnézett.A szeme vöröslött az arcát meg sötétség takarta.Na ezt a valamit egyszer az ágyam előtt láttam és megijedtem.(a többiek csak röhögtek és nem vették komolyan a történetet.)Akkor valaki mennyen be a temetőbe ha nem hisztek nekem valaki mennyen be a temetőbe egy órára.Rögtön a legmerészebb aki mindent megcsinál elválalta a feladatot.De vigyázz magadra Oké?Azután bement rendőr úr!
2011. júl. 20. 12:07
 14/26 anonim ***** válasza:
75%
félelem nem élelm csak elírtam
2011. júl. 20. 12:10
 15/26 anonim ***** válasza:
megbíztak
2011. júl. 20. 12:11
 16/26 anonim ***** válasza:
3%

kérdező: tudod miaza ribanc?

ha nem kérdezd meg anyukádat,ő már csak tudja :P

2011. júl. 20. 14:01
 17/26 A kérdező kommentje:

14:01

Minip*csa előbb tanulj meg helyesen írni!:) 1.5-ös tanulmányi átlaggal nekem nem lenne ekkora pofám!

2011. júl. 22. 11:36
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

az igen :D

egyrészt sztem k.rvára nem ismersz de ha nagyon érdekel,4.7-es lett az átlagom,ezenkivül nekem van életem,nem úgy mint neked dagikám,egésznap itt ülsz a gép előtt a hipses zacskóiddal és a 80 kilóddal :))

nah csáóó :P

2011. júl. 22. 19:54
 19/26 A kérdező kommentje:
"dagikám"?? uff ezt nagyon mellélőtted. szánalmas ahogy próbálsz leoltani. 11 évesen nem lenne ekkora pofám. na de mindegy retardáltakkal nem lehet vitatkozni:)
2011. júl. 22. 22:00
 20/26 anonim ***** válasza:
38%

pff xD

hát nem hinném h pont én lennék a retardált,számolni még elsőben meg kellett volna tanulni,bukott veréb ;d

2011. júl. 23. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!