Félnétek péntek 13-án éjfél körül a temetőben?
Figyelt kérdés
nem nagy csoporttal ,csak egyedül vagy max.1-2 másik emberrel.(am úgy akartam írni a kérdést, hogy "te ki mernél menni péntek 13-án a temetőbe éjfél körül?", csak így nem engedte)
(ez csak olyan közvéleménykutatás szerű):)
köszi a válaszokat
2011. jún. 15. 13:18
11/30 BlackSword válasza:
Persze... Attól, hogy megfázok... Mert a következő 13-dika ami péntekre esik az jövő januárja lesz... Akkor meg elég hideg szokott lenni...
12/30 anonim válasza:
Lehet, hogy most gyávának fogtok nézni, de én egyedül tuti félnék. El tudom képzelni, hogy csupa idegben állnék ott, a szívem majd' kitörne a bordáim mögül, és össze-vissza ugrálnék meg rohannék ki a temetőből. Az a gond, hogy elég élénk fantáziám van és volt is, és a kiskoromban beképzelt emberevő szörnyek még ma is megrémítenek. :) Van, hogy már majdnem sírva rohanok fel a sötét konyhából, mert beképzelem magamnak, hogy az árnyékból valami ki fog nyúlni, és elkap. :D Ez így nagyon vicces biztos, de én akkor is be tudom paráztatni magam rendesen. :D Ha lenne velem valaki, nem félnék. :)
13/30 anonim válasza:
Előző vagyok: amúgy engem nem az rémítene halálra, hogy péntek 13., temető, hanem maga az hogy sötét és egyedül.:)
14/30 anonim válasza:
ha nem lenne pentek 13 meg akkor is felnek kimenni egyedul ejfelor xDD
15/30 anonim válasza:
A válaszom.: NEM!! De kajak nem hallotatok péntek 13ikáról semmit?.:S Én utálom ezeket a napokat .:SSs
16/30 anonim válasza:
Nem félnék. Péntek 13 szerencsenap!!! péntek: jön a 7vége. Ki nem szereti? 13.-a meg simán csak egy szám. Temető: csontok és sírok, nincs ott semmi más. Éjfél: Szép időpont. :) Nem félnék.
17/30 anonim válasza:
a pentek 13-at letojom magasrol de biztos felnek. nem azert mert elhiszem hogy vannak ilyenek hanem mert reflexbol a felelem kerit be de tudom hogy ilyenek nem leteznek
18/30 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat!:))
én tuti nagyon félék, függetlenül attól, hogy milyen nap van.:D én is elég besz*ri vagyok
temetőben aludni?juj, az merész:)
2011. jún. 17. 17:07
19/30 anonim válasza:
picit be lennék szarva ha 1-2 emberrel lennék ha egyedűl összefosnám magam de attól függetlenüé,h péntek 13 az már mellékes:P lényegtelen,maga az,h éjfél van és sötét 1 temetőben ez lenne benne a hátborzongató :))
20/30 A kérdező kommentje:
barby egyetértek veled:)
2011. jún. 18. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!