Mortal Kombatban milyen energiákt használnak? Léci irjátok már meg, és, hogyan tudom elsajátítani.
Kérdező! pedig 404 és Patkány király küzdelme sokkal izgalmasabb, az felér egy Songoku vs. dermesztő harccal.:D
Amúgy van valami távol-keleti harcművészet ami az ún. chi enegiával dolgozik. Biztosan láttál már olyat, hogy téglákat törnek el egyetlen ütéssel vagy vastag fa darabokkal ütik vágják egymást, és semmi bajuk nem lesz tőle, meg még vannak ilyen érdekes dolgok.
Pl. itt egy videó valami hasonló harcművészetről, nem tudom, hogy kamu-e, de mindenesetre elég érdekesek ezek a kínaiak:D
http://www.youtube.com/watch?v=M5Lfy8LPsVM
Ebből a vidiből kiindúlva találhatsz még pár ilyen videót. Bár szerintem, ha ez igaz itt nyugaton elég nehéz lehet elsajátítani. Költözz Ázsiába.:D
17.!!!
Mi a különbség az egyik csaló, és a másik csaló között??? Semmi... Mi a különbség az egyik csalás, és a másik között??? Semmi...
Teljesen mindegy hogy minek nevezzük, a csalás akkor is csalás marad...
És intelligens művelt emberek nem hisznek feltétel nélkül mások fantazmagóriáiban... Egy int6elligens ember mer kételkedni, mer kérdezni, és nem bólogat vakon az irreleváns dolgokra, mint a birka...
A zsenit ugye IQ tesztekkel próbálják kiszűrni, de nem a végeredményétől lesz valaki zseni, hanem attól, hogy másként látja a világot, nem a részletekben veszik el, hanem a lényegét látja a dolgoknak...
De ne féljetek vérezosok, nálatok nem áll fent a veszélye annak, hogy összekeverjenek benneteket egy zsenivel, vagy akár egy értelmes emberrel is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!