Mi ez, ezen a képen? Szellem? Vagy csak cinkel a Discovery? (Részletek lent! )
Bizonyára mindenki, illetve majdnem mindenki ismeri a Szellemlabor / Ghost Lab / című amerikai tudományos ismeretterjesztő sorozatot az Investigation Discovery-ról. Valamelyik nap leszedtem torrentről az egészet és érdekességet tapasztaltam. Van egy része, melyben egy halott lány szellemét keresik a pincében. 2x látható valami, amit a képen is mutatok. Mind a kétszer, mint vágóképsorozatként szerepel, lassítva max 1 mp-ig látható az a valami. Nem vették észre ők, mert szó sincs róla. Nem tudom, kamu vagy valóban lehet benne valami? Egyszerűen egy olyan csatornahálózat mint a Discovery, szerintem nem csalhatja oda, legalábbis remélem.
Hogy mindenkinek tiszta legyen itt a kép és a komplett epizód is.
LCD monitorosoknak mondom: Felülről nézve jobban kivehető, sötétben meg főleg.
Várom mindenki véleményét!
Tehát a kép:
És a teljes epizód:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Honnan szedted le ezt a sorozatot?:D Ha írok neked privátot elmondod légyszi?:) Amúgy tökjó ez a sorozat csak az az idegesítő amikor felveszik a hangokat és lejátsszák akkor nem lehet hallani mit mond, mert rámondják a szinkront.. Basszus nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja, kuurva idegesítő:D
Egyébként ez a probléma a második évadban már nincs :D
Ott lehet már rendesen hallani.
Ha nem jó az nCore küld el hova töltsem fel és felteszem.
kivilágositottam a képet és tényleg láccik valami
"láccik"? :-) :-)
Na rendben van akkor.
utolsó: bocsi de a kérdező kiírta hogy
"Bizonyára mindenki, illetve majdnem mindenki ismeri a Szellemlabor / Ghost Lab / című amerikai tudományos ismeretterjesztő sorozatot az Investigation Discovery-ról."
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!