Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez, ezen a képen? Szellem?...

Mi ez, ezen a képen? Szellem? Vagy csak cinkel a Discovery? (Részletek lent! )

Figyelt kérdés

Bizonyára mindenki, illetve majdnem mindenki ismeri a Szellemlabor / Ghost Lab / című amerikai tudományos ismeretterjesztő sorozatot az Investigation Discovery-ról. Valamelyik nap leszedtem torrentről az egészet és érdekességet tapasztaltam. Van egy része, melyben egy halott lány szellemét keresik a pincében. 2x látható valami, amit a képen is mutatok. Mind a kétszer, mint vágóképsorozatként szerepel, lassítva max 1 mp-ig látható az a valami. Nem vették észre ők, mert szó sincs róla. Nem tudom, kamu vagy valóban lehet benne valami? Egyszerűen egy olyan csatornahálózat mint a Discovery, szerintem nem csalhatja oda, legalábbis remélem.

Hogy mindenkinek tiszta legyen itt a kép és a komplett epizód is.

LCD monitorosoknak mondom: Felülről nézve jobban kivehető, sötétben meg főleg.

Várom mindenki véleményét!

Tehát a kép:

[link]

És a teljes epizód:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 26. 18:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

20:15 azt mondani másra hogy primitív az a legprimitívebb dolog a világon. Miért nem lehet felfogni hogy valaki ilyen valaki meg olyan. Miért hiszik azt az emberek hogy ők normálisak és a többiek hülyék?

Szerintem cinkel a Discovery. de évek óta csinálja úgyhogy nem meglepő. Ezt minden csatorna csinálja.

2011. máj. 26. 20:24
 12/27 A kérdező kommentje:
Félreértettél! Nem rád gondoltam, hanem a mai tinidivat bolondjaira, akiknek ha azt mondják divat az abroncs a nyakukon akkor felveszik...
2011. máj. 26. 20:30
 13/27 anonim ***** válasza:
A Discovery a legszenzációhajhászabb "ismeretterjesztő", néha áltudományos csatorna. Szerintem fake.
2011. máj. 26. 20:41
 14/27 Bretso ***** válasza:

Pont annyira hihető, mint a lentebb látható videóban bemutatják:

http://www.youtube.com/watch?v=1rYu70Hpy5o&feature=related

2011. máj. 26. 21:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Uccsó ez nem igaz, de nagyot röhögtem. xD
2011. máj. 27. 12:22
 16/27 anonim ***** válasza:
Honnan szedted le ezt a sorozatot?:D Ha írok neked privátot elmondod légyszi?:) Amúgy tökjó ez a sorozat csak az az idegesítő amikor felveszik a hangokat és lejátsszák akkor nem lehet hallani mit mond, mert rámondják a szinkront.. Basszus nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja, kuurva idegesítő:D
2011. máj. 28. 15:12
 17/27 anonim ***** válasza:
Elhiszed, hogy semmit nem látok rajta, akárhogy is nézem?
2011. máj. 29. 17:28
 18/27 anonim ***** válasza:
a képen hol van a "szellemlány"?
2011. máj. 29. 17:48
 19/27 anonim ***** válasza:

[link]

Itt kellene látni.

2011. jún. 2. 19:20
 20/27 A kérdező kommentje:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 3. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!