Ezt 1 átlagos ember meg tudná csinálni?
Figyelt kérdés
3 napig csupán csak 6 óra alvás , nagyon későn feküdtem nagyon korán keltem szinte hulla voltam de sikerült a negyedik napon aludtam hajnalban 2-től 5 óráig azaz 3 órát és 5:15kor mentünk asztaliteniszezni :) 8ig. Senki ne nézzen hülyének pls ez 1 fogadás volt barátokkal és teszt... De ezt nagyon furcsálom hogy ki bírtom.. természetesen utánna 2 nap alvás... De ez valóban kivitelezhető lenne ? Más embereknek is ? Vagy csak én reagálom túl a dolgot ?:D2011. máj. 22. 22:54
11/21 anonim válasza:
Ha lesz egy éjjel-nappal ordító gyereked, nem érzel majd semmi rendkívülit :-) És évekig nem alszol két napot egyfolytában.
12/21 anonim válasza:
Majd ha esetleg olyan munkahelyed lesz ezt majd át kell élned havi 1x!
13/21 BlackSword válasza:
Persze... A rohamlövész kiképzésen a srácok egy hét alatt alszanak ennyit (napi 1-2 órát), és őket közben még hajtják is... Hányszor megcsináltam már, amikor nosztalgiavonattal mentünk bárhová, és hajnali kettőkor kellett indulni, hogy nem feküdtem le, végigcsináltam a napot, és valamikor következő nap hajnali háromkor feküdtem le... Mondjuk péntek reggel héttől vasárnap hajnali 3-ig talpon voltam, és még meg sem mondták volna...
Szóval nem nagy kunszt...
14/21 anonim válasza:
Nem, mások számára ez fizikai képtelenség, jól sejtem, hogy kristálygyermek vagy?
15/21 anonim válasza:
Ebben semmi extra nincs, bocsi, hogy kiábrándítalak.. :D
16/21 anonim válasza:
Ja és orvosként, orvos férjjel, kisgyerekkel egy jobb héten alszom ennyit naponta. És nincs utána két napig alvás sem, sajnos..:(
17/21 A kérdező kommentje:
Kössz a komikat , 11:20 nem vagyok az
2011. máj. 25. 00:24
18/21 A kérdező kommentje:
Ne haragudj félre értettem össze kevertem ezt 1 betegséggel , az vagyok :D
2011. máj. 25. 00:26
20/21 anonim válasza:
en 2 hetig nem tudtam aludni ,szar volt !!!1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!