Tisztánlátást hogy lehet megtanulni elsajátítani?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 18:10
11/19 BlackSword válasza:
Liza von Staunhoff!!!
De a baba nem szárítja a bőrt...
12/19 anonim válasza:
Hogyha nem hisztek ebben akkor mi a francért jártok ide?
13/19 anonim válasza:
BlackSword ugye tudod hogy kiszemeltelek téged:) csak azt várom mikor írsz olyat amibe beleköthetek. XD
14/19 anonim válasza:
Black, de sajna az is !.... Lány tinimagazinban sok rosszat olvastam már róluk, és mi egymást nem csapjuk be sosem.
15/19 BlackSword válasza:
Antiszero!!!
Hát ha neked ez lesz a "nap fénypontja"... Akkor tudlak sajnálni...
16/19 BlackSword válasza:
Liza von Staunhoff!!!
Ezekben a lapokban írnak mindenfélét... És én nem voltam pattanásos tini... És nem is száradt a bőröm Pedig babát használtam... De ez bizonyos szintig alkat kérdése is...
17/19 anonim válasza:
De alapvetően ezek a szappanok nem arcra készűltek. Nem szabad azt használni oda. Csak kifejezetten olyanokat amiket oda fejlesztettek ki. Ez nem csak arcbroblémásokra értendő, komolyan mondom ráncosít is ! Lányoknak feltünő lesz majd 40 évesen, szal marad a többi
18/19 anonim válasza:
A baba tényleg szárít! nagymama orvos, és már ezerszer mondta nekem a száraz és ekcis bőrömre, hogy ne babával, mert nagyon szárít! És ezt én is tapasztaltam ám!
19/19 anonim válasza:
A szemüvegtisztító kendőt próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!