Lehetséges elsajátítani a lebegést vagy akár a repülést meditációval?
Állítólag a jóga repülésnek van 3 fokozata.
Első a jóga ugrálás
http://www.youtube.com/watch?v=ZO8HI884_zI
Második a lebegés
Harmadik a repülés
Erős koncentrációval és persze sok év gyakorlása után, el lehet sajátítani? Létezik egyáltalán? Van tudományos magyarázata?
Ja lehet :D
Amúgy komoly válaszokat várok!
Levitációra gondolsz? Tedd fel rá az életedet, de mindennap több órát kell gyakorolni. Nem árt, ha leszoksz mindenféle káros szenvedélyről és vega leszel. Próbálj az emberektől és magától a civilizációtól minél messzebb kerülni, hogy semmi ne befolyásoljon napi meditálásodban.
Sok sikert!
Én láttam mér érdekesebbet is. Szerintem igen, de ez kb egy élet munkája. Ahogy a jóga is egy külön életforma.
Az attól függ, hogy hogyan akarsz repülni. Testben, lélekben??? Egy tudatos álommal már néhány hónap alatt el lehet érni, hogy repülj az álomban. A testelhagyást szintén, de az kicsit hosszabb idő (pár év). Ha a testedet is vinni akarod marad a boeing...
Kérdésed azért érdekes, mert az egyik teológus tanárom erre a kérdésemre 8éve, azt válaszolta, amit a második válaszadó.
Ebben a kultúrában nem konkretizálják, hogy a levitációt szellemi vagy fizikai formában érik e el.
Én hiszem, hogy ha képes megvilágosodni annyira az elme akkor tetszés szerint képes formálni a környezetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!