Hogyan lehet elsajátítani a három ujj technikát? ¤tanfolyam nélkül¤
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 18:22
1/6 anonim válasza:
Az gykontroll kazettán is megvan. Boltban áruták,ha még most is, akkor vedd az alapgyakorlatokat.
2/6 anonim válasza:
próbáld meg mind a három újjad úgy beledugni a puncidba hogy nem fáj
3/6 anonim válasza:
szépen menj le alfába, és amikor elég mélyen vagy, ak tedd össze mind a két kezeden az első három ujjadat, és mondd ezt:
akármikor összeteszem bármely kezem első három ujját, mindig egy erre a mélyebb, egészségesebb tudatszintre kerülök.
utánna szétválaszthatod az ujjaidat, és programozhatsz mást.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :Đ
2011. nov. 1. 09:53
5/6 A kérdező kommentje:
kivéve a másodikat :S
2011. nov. 1. 09:54
6/6 Antimod válasza:
A második az hülye.
Én csak hétvégi agykontrollos vagyok, de nekem működött szorongás csökkentésére a következő technika:
- lementem alfába
- valami kellemes dologra gondoltam, vagy éppen arra, hogy minden rendben van, és nem lesz semmi baj
- összetettem a három ujjam, és azt szuggeráltam magamba, hogy amikor bétában összeteszem, ezek a gondolatok jutnak majd eszembe
- bétában valóban úgy éreztem, hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!