Szerintetek ez szellem volt? (lent)
Figyelt kérdés
Az egyik éjjel felébredtem arra hogy a lábaim fáznak és kilógnak a paplan alol, ezután aszt éreztem mindha valaki megsimogatta a talpam, aszthittem anyukam az, megis akartam fordulni, hogy szóljak neki hogy fent vagyok, de nemvolt eröm megsem birtam mozdulni,és másnap rákérdeztem anyukámat hoy tényleg nem-e ö volt az és azt mondta hogy ö nem volt kint éjjel. Asztán elmeséltem neki, és mondta elmesélte hogy ö is szok ilyen dolgokat észlelni, és mikor éjjel nyitva van az ajtóm mindig olyan érzésem van mindha valaki figyelne az ajtó mögül, és volt mégegy eset mikor éjjel az ágyban feküdtem és egyszer csak megjelent az asztalom mellett valami, nemtudom megfogalmazni hogy mi, de ott volt, csak eggy pilanatra, és volt már olyan is hogy van egy üvegajtó a szobámban ami a folyosóra nyílik és ha elötte valaki átmegy akkor látni, na és este néztem a tv-t és a szüleim már aludtak, és egyszer csak látom hogy valaki átmegy az ajtó elött, aszthittem hogy anyukám az vagy apukám, de nem, mert rákérdesztem és nemis voltak kint, emg asztán nemis ment utánna senki arra vissza, meg nemis hallottam hogy kint lettek volna a fürdöben vagy a konyhában, a másik emg mikor kissebb voltam, és éjjel kimentem wc-re valami azt súgja áljak meg az ajtó elött, megáltam és megjelent elöttem egy alak, ez már elég régen volt nemtudom hogy van-e hozzá köze. Most nemrégen az anyukám beszentelte az egész lakást, azóta egyenlore nemészleltem semmi ilyet, de szerintetek ez mi lehetett? 13/L2011. máj. 19. 21:50
11/12 anonim válasza:
Nehogy csatlakozz ebbe a szektába!!!! Nézz meg a SZÜLEIDDEL egy vidám vasárnapot a tv-ben, én félévente megnézek egyet, hogy távol tartsam magam az ilyen szektáktól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!