Mi lehetett ez? Mással is volt már ilyen?
Ma reggel, miközben jöttem hazafelé, az aluljáróban találkoztam egy öreg nénivel, aki a botjával kapargálta az újságos bódé oldalát. Oké, eddig semmi szokatlan, de mikor elhaladtam mellette, utánam szólt, hogy tegyem vissza a Blikket, mert még nem fizettem ki. Erre az eladó kijött, hogy leellenőrizzen, én meg köpni-nyelni nem tudtam, mivel semmilyen újság sem volt nálam. Közben mikor visszafordultam a bódé felé, ahol a néni állt, addigra az szőrén-szálán eltűnt!
Mi lehetett ez az egész?? Nagyon tanácstalan vagyok, kicsit megrémített ez a dolog.. és nem én őrültem meg, hiszen az eladó is hallotta a nénit, azért jött ki leellenőrizni!
OMG!!!!!!
Azért száll el a körtől mert fél hogy elgázolod :O -_____-'
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1772..
ezt a kérdést nem te irtad ki?
mert elég érdekes,hogy hasonlit a két sztori..meg még egy válaszoló irt valamit egy öreg nénivel kapcsolatban akit a kutyájáról kérdezi
Szerintem ezek nem öregek, hanem állruhába öltözött terroristák:D Manapság sok van belőlük - vigyázz, hogyha öregekkel találkozol még a végén ha nem válaszolsz ha belédkötnek, akkor előveszik a gépfegyvert és lekaszálnak:D
Amúgy lehet ha már szellemódra követett az öreg, akkor az egy képzett kommandós, aki felmondott 80 évs korára a kommandónál és suhanckodásba kezdte az életét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!