Ma szeretkezes utan enyhen vereztem! Mitol lehetett? Massal is elofordult mar ilyesmi?
valószínüleg csak megsérült a hüvely fala egy kicsit. Ha nem múlik el, vagy máskor is tapasztalod, akkor fordulj nőgyógyászhoz.
Nekem is volt hasonló, csak nekem az aktus közben lépett fel vérzés, pedig mindent ugyanúgy csináltunk mint máskor, és még másnap is rózsaszínes volt a tisztasági betét. Máskor is előjött, és dokihoz menem vele. Aki azt mondta, hogy nincs gond, csak megsérült a hüvely fala, és a fogamzásgátlónak lehet egy ilyen hatása. (mondjuk ezt még soha nem hallottam eddig, és azóta sem) És, hogy biztos azért, mert régóta szedem a gyógyszert (egy éve szedtem akkor)
Szóval nem tudom igazán mi lehetett, de ajánlom a dokit, ha újból tapasztalod.
nálam,ha épp aktuális lenne 1-2 napom belül a havi,van amikor a szeretkezés meghozza a nemvárt hatást
mástól is hallottam hogy a "töprengő" mensit meghozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!