Mi lehetett ez? Mással is volt már ilyen?
Ma reggel, miközben jöttem hazafelé, az aluljáróban találkoztam egy öreg nénivel, aki a botjával kapargálta az újságos bódé oldalát. Oké, eddig semmi szokatlan, de mikor elhaladtam mellette, utánam szólt, hogy tegyem vissza a Blikket, mert még nem fizettem ki. Erre az eladó kijött, hogy leellenőrizzen, én meg köpni-nyelni nem tudtam, mivel semmilyen újság sem volt nálam. Közben mikor visszafordultam a bódé felé, ahol a néni állt, addigra az szőrén-szálán eltűnt!
Mi lehetett ez az egész?? Nagyon tanácstalan vagyok, kicsit megrémített ez a dolog.. és nem én őrültem meg, hiszen az eladó is hallotta a nénit, azért jött ki leellenőrizni!
A néni azért kapargálta a bódé oldalát,hogy elterelje az újságárus figyelmét, vagy megtudakolja, benn van-e a bódéban.
Azért szólt utánad, hogy amíg az újságárus kirohan téged ellenőrizni, addig felmarkoljon pár újságot és elillanjon, mint a szellem, aki jól végezte dolgát.Az egy rafinált tolvaj banya volt.
A sok vén boszorkány. XD
Hihetetlen emberek mikre figyelnek.
Az érdekes hogy megyek hazafelé és van egy fehér kör a betonon. Abba a körbe mindíg áll egy madár mostanába és mindíg akkor mikor arra megyek. Mikor odaérek a körhöz elrepül.
És minden nap ugyan ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!