Szerintetek ez mi lehetett szellem lett volna?

Azért mert elmebeteg vagy.
Én még soha a büdös életbe nemtapasztaltam semmit
Parkettánk van nemrecseg a padló a szekrényem meg se moccan semmilyen olyan hang nincs a lakásba amit ne én vagy a szüleim okoznának.
Nemkapcsol ki a TV-m. Nem nyitogatja a semmi az ablakomat és sorolhatnám.
Nem veszi el semmi előlem a szenyómat
Nem látok semmilyen alakokat se éjszaka se nappal se semmikor. Nem képzelem be magamnak a hangokat mert nincs is mit és nem is hallok semmit csak a nagy csöndességet.
Nem félek egyedül otthon lenni. Sötétbe mászkálok este is nemszoktam felkapcsolni a villanyt ne ébresszem fel a másikat. Meg nincs paranoiás dolgom. Hogy így néz így nem vagyok egyedül blablabla. Ha egyedül vagyok itthon akkor egyedül vagyok. Ez a szellemes szarság is oylan mint a vallás. EGy kitalált nagy semmi. Legyen mibe hinni. Hit nélkül unalmas az élet egyeseknek. Én nem hiszek semmiben sem csak a földönkívüliekben mert azok igenis vannak. Ja és nincs hideg a szobámba és nem ilyedek meg egy mozgó függönytől mert tudom hogy a szél mozgatja mivel nyitva van az ablak :) Röviden ennyi.

Én abszolút nem oltottalak de beképzeled magadnak.
Nincs semmi paranormális dolog.
Anyámék közelednek az 50 hez megkérdeztem direkt tőlük.
Az életükbe nem történt még semmi furcsa velük amit ne tudták volna mivolt az.
Sőt ma voltunk mamánál is és ő is ugyan ezt mondta pedig 70 kedik.
És még énse.
Biztos mi ilyen taszító izék vagyunk :P
A recsegések a hőmérsékletváltozástól is vannak.
Ufókat pedig már bizonyították csak nem vagy elég tájékozott. Majd az orrodra fogják kötni hogy vannak de mindegy mert már nyilvánosságra hozta az FBI.
Gondolj csak bele.
Ősrobbanás, Bolygók megszületnek,
Kialakul az élet fejlődnek stb. Majd pont szellemek meg istenek lesznek mi? Meg akinek hat anyja van persze....
Nincs és ne is higyj bennük.
Ha nem tudnád mi az a szellem eszedbe nem jutna arra gondolni jujj biztos egy szellem lehet.
Ja vagy egy jó kis termesz a régi bútorokba és falatozik :P

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!