Nagyon furcsa rémálmom volt tegnap este ennek lehet valami következménye?
Azt álmodtam tegnap este hogy a suliban megyek a folyosón a tömegben 1 lány barátommal épp mentünk órára , és a tömegben ott feküdt 1 fekete hajú lány akinek a szemei fel voltak fordulva vagyis csak a fehér látszott , és el kapta mind kettőnk lábát a lány barátom ki szabadult és futott órára én is ki tudtam szabadulni mert el rántottam onnan a lábam és mintha segítséget kért volna tőllem az a lány és mikor le hajoltam ezt súgta a fülembe : szeáánsz sátán , szeász sátán , szeánsz sátán.... De nem pont így nekem csak ez a ki következtetésem ő így mondta pontosan : szeansz szatan , szeansz szatan , utánna amikor harmadjára mondta már lehetett érteni mivel már így mondta : szeansz szátán. Valaki segítsen pls mit jelenthet ez mert ez nagyon zavaró ... És ez nem kamu hanem igaz ez nem vicc... :S
Trágár , sértő , nem ide tartozó kommenteket ne írjatok !!! Ha el olvastad és mégis ilyet akarsz írni nyugodtan nyomd meg a vissza gombot vagy a kis piros x-et mert túl sok itt a hülye akik ilyenekkel töltik az idejüket hogy le oltogatnak mindenkit.
Én is azt tanácsolnám, hogy az összes szellemidézős izgulást hagyjátok abba. Ha szeretnétek, hogy kísértse az ilyesmi, akkor jó úton haladtok!
Figyelj, kedves kérdező: a szellemidézés egy marhaság, semmilyen tudományos alapja sincs, ahogy a vámpírok, a jeti, az ufók meg egyebek létezésének sem. Én kérdeztem egyébként, hogy nézel-e horror filmeket, és a válaszod igen volt, vagyis valamilyen filmbeli élmény is táplálhatta ezt az álmodat. Nyilván közrejátszott az is, hogy "szellemet idéztetek", biztosan mély nyomot hagyott benned az eset. Lehetsz szimplán fogékonyabb a pszichédet nyomasztó dolgokra, én is ilyen vagyok egyébként. Ez esetben tanácsolom, hogy semmiféle nem megmagyarázható dologgal ne foglalkozz, ne nézz rémfilmeket, stb. Ugyanis az agyad pl. a sötét szobádban simán létre tud hozni mindenféle, csak a képzeletedben létező lényt, és onnantól kezdve pedig tényleg ártó szellemek fognak körülvenni - a fejedben.
Petőfi Sándor szelleme egyébként nem hiszem, hogy bármikor is rossz volna. A költő ismeretében ezt kizártnak tartom. :)
Haha, nagyon vicces lehet, kedves nem tudom melyik válaszoló (A nevetős) Ha olyan nagy családos ember vagy és ráadássul nem is hiszel az ezotériában akkor meg még is mi a ... keresel itt ? (Pont az ilyen embereket nem tudom hová tenni -.-")
Elöző hsz. (Kérdező előtti) : Te azt mondod marhaság a szellem idézés. Mond már meg még is, próbáltad valaha ? Gondolom nem, és akkor meg mit kételkedzs ? Nem tudod bizonyítani azt hogy nem lehet szellemet idézni, és fogalmad sincsen az egészről.
Ui.: Majd ha már kipróbáltátok (Norm. körülmények között) Akkor írjatok ilyeneket -.-"
És ezt komolyan nem értem, mit keresnek itt ilyen emberek. Ez az "Ezotéria" [Természetfeletti lények] top. és nem pedig a "Magyarázd meg hogy neked mi a nézőpontod" top. és itt a pont. Ha nem léteznének ezek a dolgok valószínüleg nem lenne a fórumon ez a topic és nem lenne ennyi embernek gondja velük.
Unom már, hogy a tudásomat belefektetem ebbe az oldalba és próbálok segíteni azoknak akik bajban vannak, erre az ilyen emberek akiknek semmi keresnivalójuk itt azok pontoznak le stb.
Eről ennyit!
Üdv. Jaewy
Jaewy: Bizonyítani neked kell, hogy léteznek ezek a dolgok. Megy? Na?
Én is azért vagyok itt, hogy segítsek embereknek. Többek azért írok ide is.
Kedves Tom. Bízonyítás? (Tudod te mi az a "bizonyítás"?)
A "bizonyítással" nem nektek "bizonyítanák", hanem magamnak.
Ha magamnak "bizonyítok", akkor megppróbálhatok "segíteni" másokon, de azt nem erőltethetem rájuk hogy "bízzanak" valamiben. Ez mindenkinek a saját agyában dől-el hogy hisz vagy nem. Ha például a te agyadban eldőlt hogy nem fogsz hinni, akkor én hiába "bitonyítok" neked bármit, te úgy is makacs maradsz és a saját nézőpontjaidat tükrözöd elém!
(Éted miről beszélek) ?
Tudod Tom, én régen már bizonyítottam ezen a fórumon (vagy minek nevezzem) és az eredménye az lett hogy a 98%-om lement 79%-ra. Köszönöm szépen, így bizonyítsak ? Így, hogy ezzel háláljátok meg az információkat? Mert akkor inkább haggyuk is...
Üdv. Jaewy (Aki szívesen bizonyít, ha meg köszönik) (Megköszönni valamit nem nagy dolog)
Kedves Tom.
:D ahogy gondolod. De előrre szólok, jól gondold meg mit akarsz látni! Vegyél fel msn-re : koch3@freemail.hu (Ott megbeszélünk egy találkát és bebizonyítom neked) Na mit szólsz ? (Nyugalom, ez nem az a fajta "járjuk körbe éjjel a temetőt játék") :D
Üdv.Jaewy
előszöris: a legegyszerűbb kérdés tényleg az hogy mostanában olvastál-e ilyet vagy néztél-e!
ha a közelmúltban nem akkor bele kéne gondolnod hogy milyen az életed! nyugodt vagy-e. nincsenek-e ellenségeid( vagy csak kevés) szeretnek-e, elfogadnak-e, nem hiányzik-e valaki...
ha ez megvan és úgyérzed rendben vagy akkor próbáld értelmezni az álmod! mi más történt az álmodban? részletekre emlékszel-e? lehet hogy azon a napon vagy a jövődben amiről tudsz(dolgozat, szakítás stb.) valami rossz történt ami megterhelt, vagy meg fog terhelni.
ezután ha itt is mindent rendben találsz magadban (és csak egyszer álmodtad) akkor ez csak az agyad egy egyszeri kavargása mivel az agy az álmunkban szabadabb mindennél, itt szószerint minden megtörténhet! én álmodtam már olyat hogy kívülről láttam magam és egy szellem lebegett az ágyam felett és mikor az álmomban észrevettem akkor hirtelen lecsapott és.. és nemtudom mert felriadtam....
és ennek tényleg semmihez nem volt köze mert a fentiek közül rendben éreztem mindent. ha többször előfordul akkor mindenképp beszélj pszichológussal vagy orvossal (ha vallásos vagy akkor egy kicsit a vallási vezetődnél is érdeklődhetsz hogy ez mit jelent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!