Nagyon furcsa rémálmom volt tegnap este ennek lehet valami következménye?
Azt álmodtam tegnap este hogy a suliban megyek a folyosón a tömegben 1 lány barátommal épp mentünk órára , és a tömegben ott feküdt 1 fekete hajú lány akinek a szemei fel voltak fordulva vagyis csak a fehér látszott , és el kapta mind kettőnk lábát a lány barátom ki szabadult és futott órára én is ki tudtam szabadulni mert el rántottam onnan a lábam és mintha segítséget kért volna tőllem az a lány és mikor le hajoltam ezt súgta a fülembe : szeáánsz sátán , szeász sátán , szeánsz sátán.... De nem pont így nekem csak ez a ki következtetésem ő így mondta pontosan : szeansz szatan , szeansz szatan , utánna amikor harmadjára mondta már lehetett érteni mivel már így mondta : szeansz szátán. Valaki segítsen pls mit jelenthet ez mert ez nagyon zavaró ... És ez nem kamu hanem igaz ez nem vicc... :S
Trágár , sértő , nem ide tartozó kommenteket ne írjatok !!! Ha el olvastad és mégis ilyet akarsz írni nyugodtan nyomd meg a vissza gombot vagy a kis piros x-et mert túl sok itt a hülye akik ilyenekkel töltik az idejüket hogy le oltogatnak mindenkit.
Milyen érdekes, egy barátommal régebben mi is próbálkoztunk szellemidézéssel, és mi is Petőfire gondoltunk, talán mert egy össznépi pozitív figura, akivel szívesen elbeszélgetne az ember.
Az álmodra rátérve: Itt nem az iskola fontos, de még csak nem is az, hogy mit mondott neked (az ilyen álombeli beszédek amúgy is a legtöbbször kivehetetlenek) Érdekes, hogy a földön fekvő lányra (hasonlított rád?) senki sem figyel igazán. Az, hogy megpróbálja elkapni a lábadat, egy rejtett veszélyérzet a tudatalattidban rejlő dologtól, ami abban a lányban nyilvánul meg. Te rohansz az órára, éled a mindennapok életét, és ő mintegy erőszakosan megzavarja ezt (ezért utáltatot éreztél iránta, ugye?). Te azért mégis lehajoltál hozzá és megijedtél attól, amit mondott, mert az szándékosan félreérthető, így ijesztő volt. A lényeg, hogy ez egy üzenet volt a tudatalattidtól: Valamire figyelned kell; van egy dolog az életedben, amit elhanyagolsz, holott alapvetően fontos a számodra. A többit rádbízom.
Ha megengedsz egy személyes megjegyzést: Sátán nincs, csak emberi gonoszság. Más kérdés, hogy ez miként csapódik le, nyilvánul meg.
"Tisztelt előző hsz. írója"
Nagyon szép amit írtál és bíztató, de szerintem te magad is tudod hogy nem ez a megoldás. (Te is csak találgatsz, mint mindenki)
Én eddig is a szellem idézéshez kapcsolodó dolgokra gynakszom és most hogy utólag írtad (Gonosz szellem volt) így már biztos lennék benne hogy ő játszott közre...
De 100%-osan ezt úgy deríthetjük ki hogy felsorolok néhány tűnetet. (Ha bármelyiket észleled ezek közül, akkor sűrgősen írsz nekem egy privit ide: koch3@freemail.hu)
Na nézzük: Ha rádragadt a szellem akkor azt a 10negatívumot hordozza magával :
-Alacsony energiaszint
-Jellemváltozás vagy gyakori hangulatváltozások
-Belső hangok beszélnek
-Lobbanékonyság, impulzív viselkedés
-Drogfogyasztás, beleértve az alkoholt is
-Memória zavarok
-Hirtelen, minden nyilvánvaló ok nélkül fellépő testi problémák
-Hirtelen fellépő szorongás vagy depresszió
-Csökkent koncentrációs képessé g
-Mikor a szellemekről,lelkekről olvasol,hallasz fellépő testi vagy érzelmi reakció
Ha ezekből minimum.2őt észlelsz akkor pihenj többet a kelletenél, ha 4. akkor esetleg fórdulj orvoshoz, ha 5-nél többet akkor fórdúlj hozzám (fent az e-mail).
És ne feledd, fő a nyugalom. (Bár tudom ilyenkor "könnyü azt mondani")
Üdv. Jaewy
A sátán (héberül שָׂטָן szátán, eredeti jelentése vádló; görögül σαταν szatan, latinul satanas;
Eszerint lázadó, bukott angyal, aki Isten és az emberiség ellensége. A kereszténység modern irányzatai szerint nem valóságos személy, hanem a szívünkben lakó gonoszság szimbóluma.
Szeánsz: spirituális gyűlés, mely a szellemekkel való kommunikáció vagy a szellemi jelenségek bemutatását célozza. Ezt a speciális gyűlést rendszerint médium vezeti.
Lehet, hogy a fekete hajú lány az álmodban a médium volt, közted és a sátán között. Lehet hogy történni fog valami ami közéd és a barátnőd közé áll, barátnőd elmenekül a dolog elől, de te nem, te inkább segíteni szernél... és a "dolog" a rosszra fog csábítani.
Kedves előző válaszoló!Az nem úgy megy ám ahogy te gondolod.Ahhoz hogy valaki tudja irányítani az átjáró kapuját egy komoly médiumra van szükség.
Ezt sajnos a fiatalok nem veszik figyelembe és így jön létre a baj.Ők nem rendelkeznek olyan erőforrással hogy szétválasztják a jó és gonosz lelkeket (Kívéve ha nagyon sok információt szereznek az illetőröl, de ez nem jellemző)Sajnos a mai fiatalság nagyon kíváncsi és felelőtlen így sokszor a(z) a sikeres idézés után esetleg véletlenül elfelejtik lezárni a kaput amit nyitottak vagy nem kűldik vissza a lelket (Ilyenkor a kapun bármi átjöhet) Sokan a védelemmel nem foglalkoznak pl.kör,gyertyák,védő angyalok stb. és így az idézés folyamata közben léphetnek át a rosszak... Sok mindenre kell ilyenkor figyelni és nagyon nagy felelőség érzet szükséges...Remélem kedves kérdező te mindenre figyeltél!
Unatkozott az agyad este. Ennyi.
MEgfogsz halni az a kötvetkezménye.
Énis álmodok rosszakat néha és nem fosok be tőle -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!