Történt már veled valami természetfeletti esemény?
kedves kérdező!
Egyszer esett meg hogy valamikor a reggeli órákban olyan 6-7 felé járhatott az idő mikor átfordultam az ágyban egyik oldalamról a másikra majd nem sokkal később nagy puffanást hallottam. Felriadtam felnéztem mi lehet az és az egyik nagyon réi mesekönyvünk esett le a polcról. Akkor nem foglalkoztam vele de miután felkeltem megnéztem hogy eshetett ki és a biztos vayok benne hogy a polcon úgy volt felrakva két könyv közé hogy seogy sem dőlhetett ki magától.
Egy másik eset volt ogy kb két három hétig vlt vendégem egy rossz érzés. Minden este éreztem hogy valami nem stimmel. Egyszer atán jött a "támadás" iszonyat félelmet éreztem és tehetetlenséget mintha a melkasomat nyomták volna és habár tetőtéri ablak alatt alszom mintha a beszűrődő fény elhomályosult volna.
Egy szerencsém van hogy ides tova 8adik éve foglalkozom ezzel a témával és volt egy két trükk a tarsolyomban amivel megoldahó ez a probléma. Természetesen nem csetintésre de pár nap alatt kipucoltam a szobám és a házat és tettem néhány lépést hogy védve legyen a ház.
De a mai napig ki tud rázni a hideg főleg ha keresztutakra gondolok vagy temető mellett megyek el vagy ha csak szóbakerülnek a szelemek.
Amellett volt szerencsém néhány belső tanítóhoz asztrál lényekhez, jövő menő mindenféle teremtményekhez amik jobbára csak átutazóba vannak és vajmi kevéssé folalkoznak az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!