Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Történt már veled valami...

Történt már veled valami természetfeletti esemény?

Figyelt kérdés
például szellemet éreztél, furcsa lényt láttál, vagy akármi.
2011. ápr. 28. 16:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Előző, nem lehet, hogy csak délibáb, vagy tükörkép volt?
2011. máj. 3. 13:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen. ?áshova is leírtam már, hogy szellemet láttam. Most, olyan 2 hete megszűnt az a dolog, hogy hajnali 1 és 3 között felébredek.Azóta hiszek a szellemekben, amióta LÁTTAM. Úgy 1 hónapja volt. Felébredtem, mint minden este.Hajnali 1 körül lehetett, halálosan szomjas voltam, de nem mertem kimenni. Összeszedtem magam, és kimentem inni. CSakhogy nem tudtam elaludni. Egyszer csak hideg fuvallatot éreztem a kezemen. Körbenéztem, és az ágyam végében két szellemet láttam. Mint anya és lánya. Fehérek voltak, és világítottak. Vagyis hát, jó fehérek voltak. (...) aztán elmentek. Már próbálkoztunk szellemidézéssel is, de az nem sikerült. Volt szerelmem is idézett szellemet, ő mondta hogy ki ne próbáljam. Ő egy fekete alakot látott, ami közeledett felé.Most is csörömpöl a felettem lévő cső, nem tudom mirét. Mintha egy kisegér motoszkálna benne, pedig abban nem igazán van egér.... :O . MA történt olyan is, hogy magától leesett a falról a tábla, mentem, és leesett utánam a naptár, amikor szedtem a levest, mindig kifojt a tálból, pedig nme is volt tele. Az előbb említettem a csövet, mitnha kapirgálnák. Az megszűnt. Most mintha a padláson, nehéz dolgokat hajingálnának. Amióta hiszek a szellemekben, sok ilyen dolgot tapasztalok.
2011. máj. 8. 17:27
 13/22 anonim ***** válasza:
Szellemet nem láttam de már fotoztam orb-ot. Egy sámán szertartáson.
2011. máj. 26. 19:42
 14/22 anonim ***** válasza:
Amikor 2 éve sokat Ouija-ztunk akkor az egyik idézésnél démon jött. És amiko aludtam akkor támadott. Fojtogatás, és karmolás volt. Médiumot kellet hívnom és minden napimákat mormolnom. ÉS így megszünt.
2011. máj. 26. 20:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Én írtam az Univerzum Virágát. Semminek sem lehetett a tükörképe, és délibáb sem volt, mivel ahhoz még nem volt elég meleg, és zeg-zugos táj, folyópart, ilyen helyen nem szokott délibáb lenni.
2011. máj. 26. 23:08
 16/22 anonim ***** válasza:
17:39 ha van msn-ed vegyél fel pls : lemon000@windowslive.com
2011. máj. 26. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Jó lehetett az a sámán-szertartás. Az orb-ot valódiban láttad, vagy fényképen? És milyen nagy volt? Színes volt, vagy átlátszó?
2011. máj. 26. 23:11
 18/22 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

Egyszer esett meg hogy valamikor a reggeli órákban olyan 6-7 felé járhatott az idő mikor átfordultam az ágyban egyik oldalamról a másikra majd nem sokkal később nagy puffanást hallottam. Felriadtam felnéztem mi lehet az és az egyik nagyon réi mesekönyvünk esett le a polcról. Akkor nem foglalkoztam vele de miután felkeltem megnéztem hogy eshetett ki és a biztos vayok benne hogy a polcon úgy volt felrakva két könyv közé hogy seogy sem dőlhetett ki magától.

Egy másik eset volt ogy kb két három hétig vlt vendégem egy rossz érzés. Minden este éreztem hogy valami nem stimmel. Egyszer atán jött a "támadás" iszonyat félelmet éreztem és tehetetlenséget mintha a melkasomat nyomták volna és habár tetőtéri ablak alatt alszom mintha a beszűrődő fény elhomályosult volna.

Egy szerencsém van hogy ides tova 8adik éve foglalkozom ezzel a témával és volt egy két trükk a tarsolyomban amivel megoldahó ez a probléma. Természetesen nem csetintésre de pár nap alatt kipucoltam a szobám és a házat és tettem néhány lépést hogy védve legyen a ház.

De a mai napig ki tud rázni a hideg főleg ha keresztutakra gondolok vagy temető mellett megyek el vagy ha csak szóbakerülnek a szelemek.

Amellett volt szerencsém néhány belső tanítóhoz asztrál lényekhez, jövő menő mindenféle teremtményekhez amik jobbára csak átutazóba vannak és vajmi kevéssé folalkoznak az emberekkel.

2011. máj. 26. 23:45
 19/22 anonim ***** válasza:
előttem szóló! Velem ugyanez volt de én sokat idéztem régen!
2011. máj. 27. 19:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom hogy természetfeletti volt e vagy sem,mindenesetre érdekes volt. Olyan 12 éves lehettem,és az egyik barátnőmnél voltunk négyen. Elhatároztuk,hogy szellemet idézünk. Egy lámpát égve hagytunk,letakartuk egy piros vászondarabbal úgy,hogy félhomály volt a szobában. Elkezdtük,de tényleg csak ilyen butaság szinten. Egyszer csak azt mondtuk,ha van köztünk valaki,adjon jelet. Ezután kialudt a lámpa. Állítólag valamitől kiment a biztosíték,de az hirtelen nagyon ijesztő volt,hogy tényleg pont akkor. Azóta se tudom mit gondoljak erről.
2011. máj. 27. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!